forumdaki dedikodu kazaninda neler oluyor herkes itiraflarini yazsin

• Kullanıcı Azra
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 3324 gün önce görüldü
ben yasaklıyken ne filmler dönmüş burada.kendini bir halt sanan boş tenekeler adımı zikretmiş.herkes önce kendine baksın ! gidin bokunuzla oynayın! beni konuşturmayın. lafım konu sahibine değil !

Dikkat edin bu konuda dedikoduyu ayıplayip yapanda var :p

Kimsenin tavuğunu kışlamadığım için olup bitenden haberim yok. Reelde de öyle herşeyden en son benim haberim olur

Konuşmayınca duymuyorsun olay bu ;)

Gerçekten biri anlatsın bende merak ediyorum :)
Herkes bir şey konuşuyor ama ben bilmiyorum. .

josein banı açılmak üzere titi fakeymiş fotocu ile dohtur arasında ne geçio bende anlamadım bayram fotosu atıyor herkes sizde atın balporsuğunun saçı siyah sakalı sarı bıyığı beyaz sky hala aynı sky değişmiyor the öpüşmeye ara verdi az ama 5 dk filan kitap hırsızı bana foruma girmicem dedi geçen girmiş gördüm farkedmez adlı üye konu açıyor alakasız hiç kimsenin işine yaramayan konular post kasıyor yek selam

Bişi diyim mi, gidin bi bişiler yapın da rahatlayın bu kadar doluluk iyi değil.

josein banı açılmak üzere titi fakeymiş fotocu ile dohtur arasında ne geçio bende anlamadım bayram fotosu atıyor herkes sizde atın balporsuğunun saçı siyah sakalı sarı bıyığı beyaz sky hala aynı sky değişmiyor the öpüşmeye ara verdi az ama 5 dk filan kitap hırsızı bana foruma girmicem dedi geçen girmiş gördüm farkedmez adlı üye konu açıyor alakasız hiç kimsenin işine yaramayan konular post kasıyor yek selam

Ne çok şey biriktirmişsin sen öyle? :nee: :asd:

La bana ara sıra özel mesajla küfür eden biri vardı noldu ona ahahaha

@Oggy hamile değilmiş, yastıkla kandırmış
@The'ya geyik yapmaması için yönetim tarafından belli bir miktar para teklif edilmiş. kabul etmiş (ben bilmiyorum)
@Maria puder haftasonu gittiği denizde bacağına yapışan denizanasını evlatlık almış
@Soğuk Kahve içtiği kahveler sonucunda yüksek doz kafeinden dolayı bitkisel hayata girmiş
@climax bir daha banlandığı zaman süresiz olmazsa yönetimdeki herkesi tek tek bulup kulaklarına pirzola saplayacakmış
@EkSen abi çekimlerin yapıldığı sette zombi makyajlı bir bayan tarafından ısırılarak hastenelik edilmiş

gelişmeler bu kadar, esen kalın

Bana benim hakkımdaki dedikoduları söyleyin gerisinden bana ne:p

Sizden bu kadar düşük performans beklemiyordum çocuklar çok durgunsunuz bu ara:D

Geri