Sözlük Forumdaki Dedikodu Kazanı

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Bir meşhur telegram grubu vardı. Orada bile benim. Dedikodum yapılmış.bana kim söyledi bunu o donem dost arkadaş dedikleri insan söyledi :D

Kısaca herkes ile konusurum ama duyduklarım sadece bende kalır.

O yüzden sırrını söyleme dostuna oda gider söyler dostuna

Bir meşhur telegram grubu vardı. Orada bile benim. Dedikodum yapılmış.bana kim söyledi bunu o donem dost arkadaş dedikleri insan söyledi :D

Kısaca herkes ile konusurum ama duyduklarım sadece bende kalır.

O yüzden sırrını söyleme dostuna oda gider söyler dostuna

Beni niye çağırmamışlar.. yönetim dedikodusu dedim mi ben başı çekerim..

neler biliyorum nelerrrrrr nelerrrrrr yazarsam dudaklar uçuklar :ppp

telegram mı nedir hiç bilmediğim bir uygulama, orada biri var ve kimin hakkında ne konuşuluyor anlatıyor sanırım kişilere
bi vakitler bana da demişti senin hakkında konuşuluyor diye
direkt bana sorun söyleyeyim yapmayın öyle şeyler .p

telegram grubu hala aktif mi ya?dfgdff
ayrıca, grupta olduğum dönemlerde hiç böyle dedikodular vs dönmüyordu...ayıp size kardeşim...bizi mi beklediniz çıkalım diye. SAD.

telegram mı nedir hiç bilmediğim bir uygulama, orada biri var ve kimin hakkında ne konuşuluyor anlatıyor sanırım kişilere
bi vakitler bana da demişti senin hakkında konuşuluyor diye
direkt bana sorun söyleyeyim yapmayın öyle şeyler .p

Bana kimse bir şey demedi. Dedikodumu yapın lütfen :(

Bir de şey olayı çok iyi değil mi ''benim hakkımda konuşmuşlar.'' niye ki.lsdjkf

telegram kullanmamış kaç kişiyiz bilemiyorum da uzaktan tbmm gibi duruyor... birbirine sövenler, sayanlar, dedikodu ama iki dakika sonra yemekhanede kol kola mama yiyorlar gibi...
birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyup kendi içinde bölünen cehapeliler gibi... sol oyları bölmeyin kardeşim.

Arkadaşlar herkesi kendiniz gibi sanmayın. Benim, fevonun, bunick21harfin, stockholmün, hilalin, süreyyanın, alazın vs olduğu telegram grubunda kimse kimsenin arkasından konuşmuyordu. O gruptaki herkes bu konuda da çok hassastı emin olabilirsiniz.

Geri