Sözlük Forumdaki Dedikodu Kazanı

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Forumda bir sey oldugunda duymam muhtemel :D o kadar uzagim yani insanlarin birbirlerinin arkasindan konusmasi acizlikten baska bir sey deildir

Amma çok laf sokulmuş bu konuda, siz de başkasını çekiştirmiyorsunuz zaten he he.

Dedikodu yapmayan yoktur; erkekler bile yapıyor. Kadınları bile geçti bu konuda. :T:

Kendini sütten çıkmış ak kaşık sanan insanların, samimiyetsizce yorum yaptığı bahane sözlük konusu.Sezen abla güzel demiş.Masum değiliz hiçbirimiz.
Kırmızı da doğru tespitte bulunmuş.Mesafe candır.Hiç kimseyle iletişim halinde olmadığın sürece ne dedikodu yaparsın nede dedikodulara maruz kalırsın. Maalesef bunun farkına çok geç varıyoruz.

Ben onu sevmiyorum yaaaa,onunla konuşuyosan benimle konuşma şeklinde yaklaşımları da mevcut :D

Bu dedikodular yüzünden classiic gibi bir adamın forumdan gitmesine neden olan insanlar, selamlar size :) Aynen devam edin öpüyoruz hepinizi

Ne kadar uzak durursan dur yakandan yada paçandan çekiştirildiğin kazan.

Forumdaki aşk paradoksu için tablo yapmaya karar verdim.
Yoksa anlaşılacak gibi değil aşsklşasşkal

Tanımadığım kişiler bile benim hakkımda konuştuğunu duyduğum. "Oha lan" diye tepki verdiğim şeylerdir.
Valla tepkimi bir süre imzama çaktım ama baktım onun hakkında bile konuşmuşlar. En kötüsü de yüzüme gülüp arkamdan konuşanlar. Lan ben size ne deyim.! bak yine sinirlendim.

Siz .
Evet siz pek komiksiniz.
Arka plan da herkesin yaptığı şey.
Maalesef böyle ortamlarda artık pek olagan. Zira bir çok forum bataklık gibidir.
Hele de işsiz güçsüz insanların yoğunlukta olduğu bi yerde pek tabii normal. Ne diyelim bir insan ahlaksizsa ahlaksızdir yapacak bir şey yok.

Önüne gelene laf eden tipler oldukça dedikodu da oluyor. Gerçek hayatta arkamızdan konuşan çok insan varken kaldı ki bu forumlarda aa bak bak deyip ne laflar ediliyor. Yazık.

dedikodu pek tarzım değil patır patır söylüyorum. zaten hep bundan kaybettim. :D

benim evli olduğumu hatta ikide çocuğum olduğunu uyduranlar dedikoducular bile var
ne ara evlendim ne ara çocuğum oldu : ))

Kimse zaten yoğurdum ekşi demez herkes maşAllah sütten çıkma ak kaşık bu dedikoduları da zaten rakip forum üyeleri yapıyor hahaha yönetiminden tut üyesine kadar şahit olduğum dedikodular özellikle de pmler okunuyor diye diğer sosyal ağlarda yaparlar çekirdek eşliğinde..

Geri