Forumdaki çapkınları tanıma kılavuzu

Konu sahibi son olarak 2998 gün önce görüldü
İsime gerek yok çoğu erkek biraz yüzüne guldugunuzde size karşı farklı davranabilir ve degisebilir bunu kabul etmek gerek :D

Bence "çapkın"lık olayını fazla abartıyorsunuz. Kadın olsun erkek olsun, çapkınlık insanın doğasında var. Şimdi dürüstçe kendinize sorun; ortam ve şartlar müsait olduğunda istediğiniz biri size ilgi duyduğunu bir şekilde ima etse, hanginiz yok dersiniz? :)

Kendimizi/kendinizi kandırmayın. Unutmayın ki, her insanın satın alınacak (maddi anlamda değil) bir noktası vardır.

Bir ilave daha yapayım; Eğer yapılan her yoruma "beğeni" yapmayı, kişinin mesajından alıntı yapmayı veya bir şekilde kişinin kendisine mesaj yoluyla yapılmış bir merhabayı asılmak/sizin deyiminizle yürümek olarak nitelendirirseniz, insanlar arasındaki iletişim kanallarını kapatırsınız.

Görebildiğim kadarıyla bu forumdaki insanlar gerek kendileriyle ve gerekse başkalarıyla ilgili sağlıklı karar verebilecek nitelikte insanlardır. Aksi bir düşünce onlara haksızlık olur.

Bence buradaki kızların çoğu kendisine asılıyorlar mı yoksa sadece iyi niyetle sohbet mi ediyorlar bunu anlayacak kadar zekidirler diye yazmaya geldim.Üstteki yorumu okuyunca :)

baya yoğun gidiyor bu konu bakalım nereye varacak sonu :D

Size asıldıgını düşündüğünüz erkeği tersleyin bu kadar rahatsız oluyorsanız. Yüz verip; "ama bu bana asılıyor" diyen kızları hangi kategoriye sokalım?

aslında forumca belli olan bişi var herkez gerçekten akıllı ve toplumsal bütün vakaların bilincinde :D eski forumlardan tecrübeler sonra ne biliyim başka üyelerin yazdığı şeylerin diğer üyelerin fikirleriyle örtüşme durumu falan yazılanları doğrular nitelikte tamam millet iletişim tabiki kurucak ama içlerinde ihaleye fesat karıştırıcaklarda illaki çıkıcak zaten türk insanı olarak artık forumculuğun forum oyunlarında geçmesinden ötürü bu durum oluşmakta insanların artık forumları yalnızca iletişim ve arkadaş çevresi edinmesinden ötürü kullanmalarıda artık bu sebepten :D çünkü eminimki mirc yada klavye 5 kullanmaktan daha kesin bir sonuç veriyor resim kullanabiliosun şarkı armağan edebiliosun yani bir sürü olanak sağlıyor üzülerek söyleyebilirz ama gidişat bu yönde maalesef

Avatardan bile çapkın mı olunuyormuş ya :/ vallahi avatar kullanmayı bırakacağım bu gidişle he

çapkınlar çürük mal toplar, çapkınların çok olduğu yerde çürük mal çoktur. /saldırmayın gittim

Sky capkinsin sen demin evlenme teklif ettin bana :kiki:
dur hatirlayamadim simdi yoksa ben mi teklif ettim sana kanallar karisti iyice :D
aksama annenden istemege gelicez seni :şirine:
Allahin emri Peygemberin kavmiyle seni kendime kucuk kardes olarak isticem :şirine:

Classiic senden capkin olmaz be kardesim :şirine:

Maria puder lokasyonu gelir gelmez sen mi banlattin acaba :şirine:
neler oldu yav :msm:

Konuyu okuyan 15 capkin misafire selamlarimizi iletir saygilarimizi sunariz :şirine:

Geri