Forumdaki çapkınları tanıma kılavuzu

Konu sahibi son olarak 2997 gün önce görüldü
Hiç çapkın değilsin T.

Ya bi üye vardı erkek alenen forumda kıza asiliyordu avatarı İtalyan model mariano olan Mr. Diye bi nicki vardı galiba. İlk kez oha demiştim resmen forumda birini taciz ediyordu :liv:

İfşa ederim.

Aa kimligim desifre oldu, beni tanidilar siz kacin bari .p

Rain de benden olmaz demiş,
Kabak gibi ortada adam ay ne güldüm ha :d

Mathilda iflah olmayan çapkınlardan, evet.. Senin o kıvrık kıvrık bıyıklarına kurban.. :dyg: :mathilda:

Bu konu da çapkın (?) bir kadının elinden çıkmış desek yanlış mı olur?

Yahut tecrübe konuşuyor havasının altında "ben güzelim bir sürü insan bana yazıyor, bilin istedim" tarzı bir alt metin okumak günah mıdır?

O kadar sayfa yorumdan en mantıklısı bu. Ajdnajsn

Yorumları çerçeveletmek lazım. -_-

Belli edenler zararsiz, onlarda sıkıntı yok da sinsi olanlar var. Boyle kimseyle isi yokmuş gibi takılıp alttan alttan yuruyenler.
Onlara sinir oluyorum. :liv:

Erkeklere de lazım bu kulavuzdan bence. :sırıt:

hocu biz hic gozukmeyelim buralarda. cok kul hakki yedik fndndmdk

doğru diyorsun hocu.

ilk defa forum ortamında hoşlandığın kızla tanışıp, akşamına forumu bırakan başka gerizekalılar yoktur forum tarihinde :/

hayır yani bir de bir şey yokmuş geri döndüğümüzde sanki kızlar bizi bekliyormuş gibi o havalarımız?

kız nişanlanmıştı hocu.

bir daha forum morum bırakmadım zaten, hani belki bi hatun ile tanışırsam bu kapsamda sonra yine aynı senaryoyu yaşamayayım diye.

Belli edenler zararsiz, onlarda sıkıntı yok da sinsi olanlar var. Boyle kimseyle isi yokmuş gibi takılıp alttan alttan yuruyenler.
Onlara sinir oluyorum. :liv:

hocu milyon kere söyledim yine söylerim, en büyük aptallığı adriana ve kate konusunda yaptiiiiiiiiik. hic bana lolo yapma. şimdi kudurma sırası bizde. iste hala cezasini cekiyoruz.

Geri