Forumdaki bazı yönetici arkadaşların akıl yoksunluğu üzerine

Konu sahibi son olarak 650 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin insanlara dair fikirlerin onlar haksızlığa uğradığında kaleme dökülüyor, bana sayıklamaktan bahsediyorsun. kurmalı saat misali her haksızlıkta sen sayıklıyorsun. fikre sahip olmaman normal keza fikir içinde akıl gerekir. dolaylı - dolaysız, ölçülü - ölçüsüz aynı safta değiliz diye beni eleştirdiğin yer burası ve empatiden yoksunsun. üye sözlüğümde fikrini beyan eder geçersin, olayı değerlendirmen gerekirken hala beni yermenin derdindesin. imreniyorsun desem değil ama kıskandığın belli, hazmedemediğin besbelli. doğru hesi birer işaret, senin yazdıkların da zekanın varlığına işaret ama yoksunluktan.

Aynı safta değiliz diye mi? Ben bir safta durmuyorum. Senin safına dair de herhangi bir fikrim yok. Yazdıklarını çoğu zaman okumuyorum. Anlık konusundaki mesajlarını çok sık görüyorum ve bazılarına gülüyorum. Durum tüm açıklığıyla bu şekilde. Hayali saflara ve çatışmalara gerek yok.

İnsanlara dair fikirlerimin onlar haksızlığa uğradığında kaleme döküldüğüne dair delil gösterir misin?

Kıskanmak? Neyi? Neden? Sana dair hiçbir bilgim ve fikrim yok.

Yazık.

Ben hiçbir zaman, hiçbir yerde zekamla ilgili bir ifade kullanmadım. Zeki olduğum iddiasında değilim. İyi satranç oynamam da zeki olduğumun bir göstergesi olamaz.

Rövanşist yaklaşmıyorum çünkü majik'in daha önce bana karşı rövanş gerektiren bir tutumu olmadı.

Konuda kendisine hak veriyorum. Seninle de aynı fikirdeyim. Bu tür davranışların elbette bir açıklaması olmalı. Durumu ifade ederken kurduğu cümleleri korkunç bulduğum için yazdım.

Yazıyı okuduğunda dehşete kapılmıyor musun?

Hayır, korkunç falan bulmuyorum. Ben olsam daha da kötüsü yazardım. Sabrı için, sakin kalabildiği için tebrik bile edebilirim. Hem mizah ile ilgili hakemlik yaptığınızı da bilmiyordum burada. Öğrendiğimiz iyi oldu, ona göre davranalım. Ayrıca @Majik fotoşok gullanmanı tiz vakidde yasaklıyom. Ne o öyle komiklikler falan?

Edi: timla (komiklik yabmadım)

Konu hemen hemen her başlıkta olduğu gibi dağılmış ve dağıtan da belli.
Neyse tüm yazılanları okudum ve yöneticilerden ricam kural dışı olmayan, küfür, suç ve tehdit içermeyen yorumlar haber verilmeden silinmesin. Biz burada Forum sayesinde kendimizi ifade ediyoruz ama Forum da bizim sayemizde ayakta kalıyor. Bu bilinsin dedim. Teşekkürler.

İnsanların fikrini ya da düşüncesini hiçe sayabilecek yetiyi ve yetkiyi kendinde görüyor olman ürkünç. Şayet Tanrı aramızda kutsalları çıkarın dostlar!

İnsan zihninde canlanan bir fikirin gideri yıllardır. Küçümseyemezsin. Rahatsızlık duyabilirsin, eyvallah. O zaman da görmezsin. İnsanlara burada gelip ahkam kesip Einstein’cılık oynamaktan asla sıkılmayacaksın, biliyoruz. Bil diye diyoruz, üzgünüm ama değilsin be yiğido...

Bak aşağıya senin için bir şey bıraktım. Orada çok var senin gibilerden. Kendini Tanrı, peygamber sananların yanında mutfak robotu falan sananlar da varmış. Engin fikirlerinle orayı da aydınlatırsın belki. Bizi aşıyorsun sen.

0 (212) 409 15 15 —- Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi

Namı alev almış bir sağlık kuruluşudur. Hem seversin sen telefonlaşmayı insanlarla. Bak bir taşta iki kuş vurmuşum. :)

Siz kimsiniz? Birey olmayı başardıktan sonra, sizi değil, kendini ifade etmeyi dene. Einstein olmadığımı ifade ettim. Yeni bir şey keşfetmediniz. Bilin diye yazıyorum.

Majik, şakşakçılardan bahsetmiş ilk mesajda. Onlardan biri sensin sanırım.

Hayır, korkunç falan bulmuyorum. Ben olsam daha da kötüsü yazardım. Sabrı için, sakin kalabildiği için tebrik bile edebilirim. Hem mizah ile ilgili hakemlik yaptığınızı da bilmiyordum burada. Öğrendiğimiz iyi oldu, ona göre davranalım. Ayrıca @Majik fotoşok gullanmanı tiz vakidde yasaklıyom. Ne o öyle komiklikler falan?

Edi: timla (komiklik yabmadım)

Şikayetiyle ilgili değil, kendisiyle ilgili ifadelerinden bahsettim.

Mizah ile ilgili hakemlik yapmadım. Öyle bir ifadem yok. Lütfen gösteriniz.

Olayı çok basitleştirip bir grup saldırısına dönüştürmeniz çok hoş. Bayılırım. 3 kafadan bir doğru çıkmıyor. Delil istediğim konulara cevap verebilirsiniz umarım.

Cyborg admin abaris, ben onu yanlizca dedemin anlattigi oykulerde oluyor saniyordum.
Gercekmiymiş?
Agnostizm gibi var ama kanitlanamiyor.

Erotik, ergence konu vs açılmış. Silinmesine gerek yoktu.
Şikayet gelirse elbet silinir.

Bende bir çok forumda yöneticilik yaptım, mesaj veya konusu işte forum kurallarına göre veya bana göre uygun olmadığında özel mesajdan bildirir mesajı/konuyu silerdim.
Haber verirdim yani, verilmesi de gerekiyor.

Kafasına göre bilgilendirme yapılmadan siliniyorsa yanlış, uyarılması gerektirecek bi konu varsa da bununda bilgisinin verilmesi lazım. Hiç bişey demeden sil, sonra 2. hatasında ( haber vermeden silen yöneticiye göre****) banla.

Buradan mesajı/konuyu silen yöneticiye sesleniyorum, eeyyyyyy Yönetici, eyyyy sana :D
Azıcık dikkatli olalım, ufak şeylerden bir birimizi kırmayalım. :)

Eski yöneticilerden kim kaldı be ahh :D

Arkadaşlar her gün onlarca mesaj raporlanıyordu eskiden, şimdi de muhtemelen öyledir. Yönetici o mesajı okuyup değerlendirip siliyor ya da başka yöneticilere danışıyor. Bir mesaj için bazen onlarca yorum oluyor konu tartışılıyor. Demem o ki her mesaj siliminde mesajını silen kişiye mesaj falan atıp uğraşamaz.

Bir itiraz varsa siz yöneticiye mesaj atıp sebebini sormanız lazım.

Mesajlarda çok ciddi bir küfür, tartışma yaratacak konu olmadıkça silinmesini bende kabul etmem o ayrı konu.

İnsanlar kafalarını dağıtmaya geldikçe susturulmaya çalışılıyor imajı verilirse insanlar buna çok dayanmaz.

Saat 6:08 ne işim var benim burada...

@Majik sen simdi bu edepsizligi yaparak ne kazandin? Benim gibi olamayacaksin çünkü sigsin nedir evladim, kimsin sen tam olarak? Sen kimsin, nesin mesela arkadas senin gibi olmak istesin. Buradan zavalli gibi gözüküyorsun kullandigin uslubunla.

Kendine boyle baslik acma hakkini buluyorsun, baslikta alanen hakaret ediyorsun birde saygi bekliyorsun oylemi.

Attigin mesaj silindiyse rapor edersin bizde inceleriz, yoneticide insandir hata yapmis olabilir. Yanlis islem uygulamis olabilir, gerekirse ozurde diler yapmadigimiz sey degil. Ama sen ne yapiyorsun? o muhtesem zekasizliginla burada benim gibi hicbir zaman olamayacaksiniz!!11 dersen seni kimse kaale almaz.

Simdi o cok uber süper saygisiz uslubunla biraz soluklan delikanli. Belki bizde bu arada senin gibi olamadigimiz icin hayati sorgular bir silkelenmeye karar veririz. Belkide Allaha şükrederiz senin gibi olmadigimiz icin henuz kararini vermedim.

Tovbe estf.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri