forumda yönetici olmak

Konu sahibi son olarak 3854 gün önce görüldü
Arkadaşlar ben bi kere yönetici olduydum, ertesi gün yönetimle kavga edip banlandıydım. Demek ki gerçekten sizden, içinizden biriyim tşk

Biliyorum şuvan hepiniz böylesiniz

c81f67e96a310abff916f7ee4a2e7515.gif

Niye öyle diyorsunuz bir kitle varki yönetici oldu mu manitoculuk için yürümeye meyilli oluyor yalakaliklar falan xhxbxbxbx Hiyerarşiden herkesler etkilenebiliyor havalı duruyor...

Çokta umurumda olmayan durum.
Para mı alıyorum sanki?

Şamar oğlani olmak.

Adem icin kavga eden Habil ve Kabil gibi üyelere göz kulak olabilememe sorunsali.

Önceden cv bırakılırdi, 1 hafta deneme süresi falan olurdu

Yonetici olmak apayri bir olay. Adaleti en yakin dostuna bile uygulamak zorundasin. Aksi takdirde linc edilirsin. Hiyerarsi iyidir. Herkesin basarabilecegi bir konum degil. Ayrica ne olursan ol yonetici olduktan sonra kendini daha bi geri cekmen gerekir forum genelinden. Mecbursun buna. Bazen yazmak isteyip yazmazsin. Gecmis tecrubelerime dayanarak acik acik bazi seyleri yazabilirim.

Tarafli olamazsin. Konu icindeki uyelerin tumune esit davranman gerekir herhangi bir tartisma durumunda. Ve tabi sabir. Bazi zamanlar insiyatifini en iyi sekilde kullanman gerekir. Ama bu asla bir tarafa olamaz. Bu olay forum icerisinde herkese uygulaniyor bence. Kimisi bunun degerini bilip banlanmazken kimiside usteleyip ban yiyor.

Son düzenleme:
Platin üyelerin nick kısımlarını koyu lacivert ve kalın yapabilirmiyiz acaba online listesinde yeni üye olmuş kişilerle aynı gorunuyor :\ .p bi değişiklik şart kanımca :emoji_santa:

Bu üye de yok uzun zamandır. Konuya dönecek olursak; Heves eden çoktur elbet ama artık eski tadı yok.

Daha önce yöneticilik yaptığım yerden sonra bir daha asla yönetici olmayı düşünmüyorum.
çoğu üst yönetim asla adaletli değil her zaman bir gruplaşma içindedirler foruma emek veren bir yöneticiyi değil de onlara yalaka, sevgi sözcükleri dağıtanlari sevip, saygı gösterirler, baş tacı ederler ve çok hızlıca yükselirler. Forumu aktif tutan, konu açan yönetici her zaman ikinci planda tutarlar. Yapılan ilk hatada gözden çıkarırlar, diğer hata da silerler ve en küçük hatanı çok büyük hataymış gibi gösterirler ama Kendi yaptıkları büyük hataları ve günahlarını saklarlar, adaletli, gruplaşma, ayrımcılık yapmayan bir yönetim görmedim.
Kayıtlı üye olmak daha güzel uzak ve mesafeli

Daha önce yöneticilik yaptığım yerden sonra bir daha asla yönetici olmayı düşünmüyorum.
çoğu üst yönetim asla adaletli değil her zaman bir gruplaşma içindedirler foruma emek veren bir yöneticiyi değil de onlara yalaka, sevgi sözcükleri dağıtanlari sevip, saygı gösterirler, baş tacı ederler ve çok hızlıca yükselirler. Forumu aktif tutan, konu açan yönetici her zaman ikinci planda tutarlar. Yapılan ilk hatada gözden çıkarırlar, diğer hata da silerler ve en küçük hatanı çok büyük hataymış gibi gösterirler ama Kendi yaptıkları büyük hataları ve günahlarını saklarlar, adaletli, gruplaşma, ayrımcılık yapmayan bir yönetim görmedim.
Kayıtlı üye olmak daha güzel uzak ve mesafeli

cok dogru yazilmis. Tb.

Geri