forumda yönetici olmak

Konu sahibi son olarak 3852 gün önce görüldü
bence parasız ameleliktir. bizim gibi şeker üyeler birbirleriyle şakalaşırken onlar yaptığımız kurallara uymayan yazıları bulup düzeltmek zorundadır. bizler gülmekten diyafram yaparken onlar görev yapmaktan kambur kalırlar.

tıpkı akvaryumdaki vatoz gibilerdir.

yine de bi allah razı olsunu hak ederler :)))))

Sızın gıbı seker uyelerın sakalasmalarını anlamsız bulup konuların ıcıne edıp sonra konuyu sızın ve senın gıbı dusunen ler yuzunden anlamsızca kapatılmasına sahıp olan yonetıcılerdır. Yonetıcı ıdeal ıktıdar ve tarafsız olmalıdır. Tesekkurler.

tarafsiz olmak onemli forumda yonetici olunca
inceden laf koymayacak yonetici
yaptiginin arkasinda olucak Bir yonetici
vs vs diye uzar gider

ablacım benden ne istiyosun sen, tamam sütlü likör yapamıyoruz ama pamuk gibi adamız ya

yakında emekli olacağım meslek.

hic biri bizim apartmanın yöneticisi kadar uyuz deil iyisiniz iyi :D

herkese cevap verdikten sonra konu kilitleyen modellerini sevmiyorum, ya eşit şartlarda tartışılsın ya da cevap vermesin.

sonuç olarak gıcık iş insanlarla uğraşmak.

Foruma üye olursun kendini tanıtırsın 300 400 konu açtıktan sonra başvuru yaparsın ve beklemeye başlarsın.Sanki yurtdışı tatili için vize işlemi yapar gibi heyecanlısındır.Önce deneme ile başlar, asıl moderatorluğe yükselirsin.asıl amelelik burda başlıyor.yukarı rütbeleri kazanmak için daha fazla mesaj kasıp adminin ve diğer yöneticilerin gözüne girmek için debelenirsin.Diğer moderator ler senden önce smod olursa bi bozulma sıkılma durumu baş gösterir.aldığın kararlar verdiğin cezalar sorgulanır. Senin a dediğin başkası için b dir kavga çıkar.yönetim odası gizli olduğundan üyeler pek görmez ama oralarda ne entrika ve savaşlar döner.ve her yönetici de işi tam olarak bilmiyordur. Admin ya da mod paneline girişi bilmeyen adamlar tanıyorum ben.sadece mesaj kasma ile yetki donatılan forumlardan da yöneticilerinden de üyelerinden de bir halt olmaz.Admin in para babası olması gereken yerde adsense den para beklediği ama hep hüsran yaşama durumudur.

Size sormak lazım:T:

Ay alıntıyı sildim silinmesin diye mesaj :D

Geri