forumda yönetici olmak

Konu sahibi son olarak 3856 gün önce görüldü
Özel mesajı okuduklarına dair yıllardır bir söylenti dolanır durur..

Ne varmış bu özel mesajlarda anlamıyorum saçma sapan dedikodularınızı veya kiminle ne tür fotograflar paylaştığınizi insan neden merak etsin ki. Terörist guzellemesi dışındaki mesajlar ilgimi çekmiyor.

Yani dimi neden merak eder insan oyunlarda hangi üyeyi tercih ettiğini yada soru cevap kısmında gününü öldürüp eğlenir en olmadı en son ne zaman dışarı çıktığını zaten oyun kısmından okur görür.. .d

• Beğen
Tepkiler: Aze
Eğer forumda bir eklenti varsa özel mesajlar okunabilir. Nihayetinde bir yazılım ve birçok şey mümkün.

Devlet yönetme ile eş değer gören yöneticiler var jxjx onlara da ne denir bilemedim ;d

Bana birisi neden ozel mesaj okumamiz gerektigini izah etsin lütfen?

Sebebi ne olabilir mesela :)

keyfine göre konu kitleyen gereksiz tipler. normal bi tartısmayı nicin bu kadar büyütüyorsunuz hakaret icermedigi sürece özgürce fikirlerimizi söylemeyelim mi dağılın mağılın falan hic hos degil ilk tespitimde hic yanılmadığımı görüyorum!!!!!

Eğer forumda bir eklenti varsa özel mesajlar okunabilir. Nihayetinde bir yazılım ve birçok şey mümkün.

Okumak istersek eklentiye gerek yok veritabanı var eliimizde zaten. Açarım veritabanından çarşaf çarşaf okurum. Bu her yerde böyle. Sonuçta sizin yazdğınız herşey kaydedilmesi lazım ki sonradan girdiğinizde o bilgiler orda olsun.

Kimsenin özel mesajıyla işimiz yok ya açıkçası. Onlarla eğlenmek için biraz yaşlandık. Ayrıca özelde en fazla birbirinize yazıyorsunuzdur zaten bütün hayatınızın özeti konularda yer alıyor özel mesajları açıp bakmaya gerek yok.

Hilal biraz sinirlenmişsin de aslında gider yok orda kimseye. Büyümesin diye kilitlendi zaten hassas bir konu olduğu için. Yoksa istediğinizi yazıp tartışabilirsin tabii ki. Kim ne diyecek

keyfine göre konu kitleyen gereksiz tipler. normal bi tartısmayı nicin bu kadar büyütüyorsunuz hakaret icermedigi sürece özgürce fikirlerimizi söylemeyelim mi dağılın mağılın falan hic hos degil ilk tespitimde hic yanılmadığımı görüyorum!!!!!

Tam bununla ilgili bir şeyler yazıyordum ben de.

"Şimdi dağılın" diye bir üslup mu olur, buradaki insanlar maraban mı senin Adem? IRC kafası mı bu? Orada nasıl tiplerle muhatap oluyorsunuz bilmiyorum ama buradaki birçok insan o lafı edebileceğin türden kimseler değil. Şu ortamın sahipleri olarak sizin daha ağdalı bir dil kullanma, üslubunuza dikkat etme mecburiyetiniz var.

Biz diğer forumda Emre'yi 1000 tane konuda eleştirirdik, bir sürü laf söylerdik, üyeler arasında küfürleşmeye varan kavgalar da çıkardı, ama adamdan hiç böyle bir şey duymadım. En azından yaklaşım konusunda olması gerektiği gibiydi.

Size de tavsiyem odur ki ona göre davranın.

Yapılan işlem ve işleme eklenen yorum hoşunuza gitmiyor ise, raporlarsınız bu şekilde düzenler üst yöneticim. Burada sistem bize de işliyor, sadece size değil. Kelimelerin kifayetsiz kalmış olduğu bir konuda herkes kendince mantıklı bulduğu cümleyi aktarıyor fakat vicdanını da o yorum içerisinde öldürüyor farkında değil. Daha da neden uzasın ki?

Ve orada uygulanan işlemi sırf eleştirmek için burada yorum yazmanız ise şaşırılacak bir durum değil zaten. Bekliyordum :) Raskolnikov hangi kafada insanlarla muhatap olduğum seni hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. Fakat şunu bil; senin gibi gösteriş meraklısı insanlarla hiçbir şekilde alakadar olmuyorum. Git yönetici duyarını başka yerde kas.

yüksel öyle bi konu açmışsın ki beş sene sonra bile ortalığı karıştırabiliyorsun, helal sana. :D

hosumuza gitmeyince napcagımızı sana mı soracagız, sen konuyu kitlerkwn bize mi soruyorsun? ayrıca konunun uzayıp uzamayacagına sen mi karar vereceksin? ve elbette elestirecegiz ne bekliyordun. bu konuyu da kitlersin simdi yetkin var snucta:d

Adem konunun hassasiyetinin herkes farkında, bizim sana getirdiğimiz eleştiriyse konudan tamamen bağımsız bir şekilde üslubunla alakalı. Sen yönetici title'ı taşıyorsan genele hitaben "şimdi dağılın" diyemezsin. Bunu diyerek zaten bir hata yapıyorsun, bir diğer yönetici arkadaş da yazdığını yanlış buluyor ki mesajını editliyor, buna rağmen gelip "gösteriş meraklısı", "yönetici duyarını başka yerde kas" falan diyorsun. Bence bu iletişim kurmanın sağlıklı bir yolu değil Adem. Güzel güzel yazıyorum, güzel güzel cevap beklerim Adem. Win-win olur. Dene.

Durumu normalize eden kişilere hitaben idi "şimdi dağılın" kısmı. Burada üzerine alınmak isteyen elbette alınabilir. Yani dağılması gereken kişilere istinadendi. Kimse bizim marabamız değil. Evet bir yönetici olarak "şimdi dağılın" etik durmayabilir hatalı bir davranışta olabilir hatanın varlığının inkarı olamaz benim benliğimde. Zaten mesajım düzenlendi. Burada kimseyi küçümsemiyorum. Bu durumu içselleştirmeyin ben yöneticiyim istediğim gibi davranırım algısı yarattıysam kusura bakmayın.

Geri