forumda yönetici olmak

Konu sahibi son olarak 3855 gün önce görüldü
O kadar yıldır geliyoruz, daha onursal üye olamadık :D (banlandı)

hayatta biyere gelememişler için sevinsinler die yaptıkları işsizlik işi :pppp

saçma sapan konular açmayı gerektirir.

bkz: onunki kaç santim
bkz: bununki kaç kilo
bkz: bulvar gazetesi cinsellik konuları

hani nerdeler, ben onlardan daha çok aktifim :T:

Daha önce 4-5 sitede yöneticilik yaptım,halen yaptıklarımda var.

Tüm yöneticiler ( moderatör hariç ) özel mesajları okuyabilir.tüm sitelerde bu mevcuttur.he kendisi okumak istemez başka yada admin tarafından özel mesaj okuma yetkisi henüz verilmemişte olabilir.ama tüm sitelerde özel mesajlar açıktır.

Yönetici olmak sitede ki olaylarada vakıf olmaktır.birde meraklıysa herkesin tüm bilgilerini görebilir.

Yöneticiler siteyi ciddiye alıp adaletli davranısa sevilir,arkadaşlık bağını kullanmaya kalkarsa oda yanlıştır ki bir çok sitede bu böyle.

Moderatör sürekli online olan kişilerden oluşur ve bulunduğu foruma bölüme katkı sağlamak için görev verilir.Yönetim kadrosunun görevleri farklıdır.

kısa bir açıklama oldu :D idare edin :D:D:D

Forumda çok vakit geçirmek demek. İşi yoğun insan yapmak istemez.

Sanıldığı kadar keyifli bir şey değildir.

Yaşça büyük olup, ergenler gibi "Beni uyarıyorsunuz onu niye uyarmıyorsunuz, niye onu banlamıyorsunuz" diyen üye müsvetteleri yüzünden ben de bıraktım yöneticiliği. Şimdi kafam rahat. Kendilerine sorsanız, onlar melektir. "X admin" gibi olamıyorsunuz derler. Halbuki o admin de kendisinden bıkmıştır, haberi yok.

Yönetici olacaksan, gerçekten foruma katkın olsun diye, iyi bir arkadaşlık ortamı olsun diye olursun.

Bugüne bugün, Forumsal Futbol Takımı'nı kurup reele taşıyan adamım. Radyoyu aktif ettim, forum tarihinin en iyi yarışma başlığını kurdum. Yine de hakkımda konuşulur. Chilavert sapık, bok, adaletsiz derler. Yönetim odasında tarafsızlığın en iyi olduğu zamanlardı belkide.

Çok özenmeyin derim. Şimdi düşünüyorum da üzerine para verseniz yapmam. Biraz daha düşünürsem asgari ücrete yaparım.

Bazıları için alışkanlık bazıları için gösteriş meselesi;d bu kadar kasmayın

Jose chilavert yarışmadan bahsedince bende bunun ss sini almışım ozamanlar bak :D
e76541571265a8b00affaf94734572be.jpg

#GriEgo# #GriEgo# #GriEgo#

Benden olmaz mesela.
ağzım çok bozuk.p

bu forumda yöneticiler 2'ye ayrılır;
canım turuncular ve diğerleri :tatlı:

Vakit lazim. Zor is

Herkese torpil yapardım. Beni eleştiren bütün postları siler, seviyesine göre banlardım. Burnum düşse ezer geçer ama eğilir almazdım. Sonuç olarak iyi ki yönetici değilim, tşk.

Gece online olmayanları banlardım.:sırıt: :u1:

Benden guzel yonetici olurdu. Beni bi düşünün derim.
Şaka yahu neyimi dusuneceksiniz.
Ben burda yönetici olsam kafayi yerim ki zaten yarisini yemişim diger yarısını da size yedirtmem.

Üçret veriyorsanız yapalım! Sırf egomuzu çoşturmak için yöneticilik yapılmaz

Geri