forumda yönetici olmak

Konu sahibi son olarak 3853 gün önce görüldü
Devlet dairesinde memyur olmak kadar rahat bir şeydir, böyle evin koridorunda çıplak yürürsünüz de sağa sola çarpar ya hani. İşte böyle bir rahatlıktır.

:alkis:

çok zor yöneticiler atlattık... aşık olduğumuz kızın üye fotosuna yazdığımız iltifatları silen kıskanç hüma, feyk olduğu anlaşılan forumu sabote edip banlanan trabzonlu biri vardı, daha yarışma düzenlenmeden birincisi kim oldu diye konusunu açan onurcan, 2016 bikini modelleri konusunu çıplaklık var google ceza veriyor diye silen kuzey... :cici:

Her yönetim statüsü için ayrı bölüm vardır ve tartışmalar vs nedeniyle zaman zaman bu bölümlerde iyi gıybet döner.. Ama adı geçen üye yönetime ileride bir şekilde girerse hakkında konuşulan konuları bulması hiç de zor değildir.. :p Yönetici olmak iyi mi kötü mü orası tartışılır tabi ki..

ban işlerini bana bırakın derim
patır putur banlarım

Forumda yönetici olmak dünyanın en basit işlerinden biridir ama forumda adil bir yönetici olmak KaraBiber olmak demektir.

Sanki ne ha, kasım kasım kasılan yöneticiler aşırı komik. djklsddskj

Elia hep kasım kasım kasılıyor :p

Laf sokanin mesajini silerim, akilli olun xd

vallahi iki kişi dışında ben adil yönetici görmedim

Sanal alemin bekçileri . Reklamcı falan banlar başka da bişeye yaradığını görmedim.

ne dedikodular döner, kendi aralarında parti yapılır ,yazılan tüm özel mesajları görür okurlar :pooo oooo

Ekstra bir özellik değildir diye düşünenlerdenim. Bunu reel hayatla bağdaştırıp kendini yüksek görenlere şaşırmamak da elde değil. Forumda üst düzey yönetici olarak görev yapıp elinde kalifiye bir iş olmayanda var. Alt düzey bir yönetici olup, bir il ilçe ve kamu kurum yöneten da var. Velhasıl kelam forumda yönetici olmak sanal hayatta bulunduğun ortamda kısmen bir artısı haricinde başka bir artısı bulunmamaktadır. :)

Yonetici dedigin adil olmalıdır.Herkeze esit mesafede kalması gereklidir.Havam olsun yada kızlar benim olsun diye @ gorevi almamalıdır.Keyfi hareket etmemelidir. Fevri davrananlar zamanla forumdan ya uzaklasır yada uzaklastırılırlar.Küfür hakaretlere müsade gostermemelidir.Siyasi gorüşünü bir kenara bırakmalı ve bir gomlek uste durmalıdırlar.Bu saydıklarımı yaparlarsa iyi bir yoneticidir hayır yapmazlarsa sıradanlasırlar ve sürekli tepki toplarlar.Bir müddetten sonra ne userler onlara nede diyer yoneticiler katlanamaz.

Est abi :u3: zaten ben yonetici oldum herkes kuralci oldu, daha siftahim yok:aeg:
Aaaaa ilk firsati sen vermissin bana alinti yaparak .p bahane sozlukte alinti yasak beyefendi lutfen dikkat edelim xd

Mesajlarım sana kurban olsun sil istediğini senden değerli mi ..

Allah kolaylık versin, klavye delikanlıları ile uğraşmak zor zanaat.

Geri