ne
Elmas Üye
Önce ultrasona gidelim çocuk varmı yokmu görücemya sen parasını ver napacagima karisma
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Önce ultrasona gidelim çocuk varmı yokmu görücemya sen parasını ver napacagima karisma
ln bırak.Önce ultrasona gidelim çocuk varmı yokmu görücem
Yoksa enayimiyim ben para vereyimln bırak.
para verecek kadar tanımıyorum. çok kısa tanışıklığımız oldu. sonra ortadan kayboldu.Taniyormusun sen onu.
Yardım etmeyi severim ama enayi yerine konulduğum için yardımı kestiğim arkadaşlarım oldu......Aslında beni dolandırmaya gerek yok direkt şu lazım diye de söyleyebilirler ama insanlar lavuk işte..

Sigaramı sizin şerefinize yaktım şu an.. türkiye’de malum maksimum sigara yakabiliyorum.. en kısa sürede burnuma da sizin için bir şeyler sokacağım inşalllllah..Yardım etmeyi severim ama enayi yerine konulduğum için yardımı kestiğim arkadaşlarım oldu......
insanlar neden böyle meli bey...
Ekli dosyayı görüntüle 43331
99 defa iyilik yap bir kere yapma senden kötüsü yok demişler..
Ve şunu gördüm efendim... ufak bir desteğin dokunsun.. içten gelerek yapıyorsun bir de... o an için sana dualar üstüne dualar edenler... sana trip atma yüzü buluyor sonradan (cek bir duman)
Tepene cıkma hakkını hissediyorlar....
Bunu gördüğün için mesafeli olmaya karar veriyorsun, beddualar üstüne beddualar yiyorsun efendim...
Kimseye bulaşmicaksın ya.. varsın burnu havada desinler...
Vefasız bunlar....
Aynı muhabbetle benden de para istedi. Gerçi bana anlattığı patron değil de sapığım filan demişti. Ama bendekinde olaylar hızlı gelişti. Çünkü o zamanlar tanımıyordum. Forumda admindim ve kendisi benim için aktif olan bir üyeden ibaretti. Önce dm attı. Sonra hızlıca sohbeti wp’ye geçirmek istedi. 2-3 gün muhabbet ettikten sonra “hayat hikayesini” anlatmaya başladı. Tecavüze uğradığını ve çocuğu aldırmak istediğini, yoksa babasının kalp hastası olduğunu, öğrenirse felaket olacağını filan söyledi. Ben de kibarca kim miktiyse ondan parayı al demeye getiriyordum. Karı durmadan sevişecek ama faturayı bana kesecek filan diye düşünüyordum. Peçetecimiyim lan ben diye söyleniyordum. Neyse bu benden para alamayacak gibi hissedince birkaç kulaç daha attı. Ben intihar ediyorum hakkını helal et filan dedi. Yaşamak bana zor artık, bu dünyadan ebediyen gidiyorum gibi 8-10 mesajlık bir şeyler yollamıştı. Mesajı okumadım bilerek, birkaç saat sonra baktım. Beni engellemişti. Foruma girdim, “üstteki üye hakkında ne düşünüyorsunuz” konusunu yorumluyordu. Güldüm :ddd işin tuhaf yanı hiçbir şey olmamış gibi forumda benden ara ara alıntı yapıyordu :ddd sana da ayrıca geçmiş olsun dostum.Patronum tecavuz etti cocuğu aldıracam dedı soyletme ıste![]()
En bomba yorum bu.madem öyle ben kendi forumda yaşanmış dolandırılma hikayemi anlatıyorum........ yıllar yıllar önce başka bir forumda yine forumcuyum....... yönetici birisi var, asarım keserim, milleti banlıyo falan....... görseniz x bu dersiniz....... bütün üyeler kendisine tapsın istiyo...... bana, sizin orlarda bizim tanıdıklar var seni bulur dövdürürüm diyip konu falan açtırıyor...... ben de tamam abi diyip konu açıyorum her gün....... noldu oldu biz msnden ekleştik........ orda biraz yumşadı bu...... halimi hatrımı soruyor....... sonra facebook füryası patlak verdi...... açtık bir hesap....... arkadaş önerilerini incelerken bir de bakarım onun mailiyle açılan hesapta 10 yaşında bi çocuğun fotosu var....... abiyim ben diye milleti kekliyomuş hıyar........ yaaa murat...... başına böyle bi olay gelse demek ki kimlik değiştirirdin sen.......
Ben bilmiyorumAllahtan isim vermemiş bu konuyu bilmeyen kaldı mi..
Iki farklı numarası varmış dediği kisi Murat olabilir yani gayet normal benceee..Ben bilmiyorum
Ne olmuş?
Murat kim?Iki farklı numarası varmış dediği kisi Murat olabilir yani gayet normal benceee..
Ya nickini pitreydi sanırım eski yönetici isteee bunada isim veriyoruz nick ver nick veriyoruz birazdan resim ver.. djdkMurat kim?
2.Murat mı zaa xD
Nick ver nick. İsimden tanımıyorum