Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bende birsey itiraf edeyim forumdan degil ircden birine gonderdim kendini yanliz hissetme sozum meclisten disari sen kadar bende enayiyimonce PM attı sonra farklı ıletısımden konustuk. İnsanlık yaptık ama oyle bırsey soyledıkı kendımı suclu hıssettım. once 700 ıstedı sonra 300 de anlastık. kayboldu gıttı. her sabah banka hesabıma bakıyorum mobilden ne gelen var ne gıden![]()
ya gel gel.11 sayfa bik bik bik, eteğinizdeki taşları dökün daha yeni 54 lira verip ek internet paketi aldım. bi karşılığı olsun.
olm onun dolandirmadigi kimse yok
patron munjssnllhsjsks demek patronPatronum tecavuz etti cocuğu aldıracam dedı soyletme ıste![]()
yaaa çok tatlısın kAlpya gel gel.
ben sana anlatayım dogrusunu
peki suan durumu nasil? iyilesti mi?Yoo ciddi bi rahatsizligi vardi, goruntulu de konustugum icin biliyorum, ama o halde bile iyi niyetini kullanmaya kalkabiliyorlar.
Bu da ayrı bir hastalık işte... kötü bir hastalık...Yoo ciddi bi rahatsizligi vardi, goruntulu de konustugum icin biliyorum, ama o halde bile iyi niyetini kullanmaya kalkabiliyorlar.
En buyuk saf ben 4 ceyregimi bozdurdum aylarca istedim ha bugun ha yarin vericem diye diye 5 yil gecti ustunden zehir zikkim olsun kefen parasi olsun hala kiziyorum kendimeya forumdan tanıdığınız insanlara nasıl para gönderebiliyorsunuz, hiçbirinizin böylesine saf olabileceğini düşünemezdim sanırım sdjkjksjsk
Cok uzun zaman oldu bilmiyorum zaten forumu birakti, muhtemelen ölmüştür. Lisede uzun esek oynarken dusuo sonra bi kas hastaligi beliriyor. Bu da fiziksel olarak deformasyon olusturuyor. Hij kon niet lopen enz we hadden ook rolstoel geregeld tussen ons. Maar later begon hij meer en meer te vragen.peki suan durumu nasil? iyilesti mi?
Bende birsey itiraf edeyim forumdan degil ircden birine gonderdim kendini yanliz hissetme sozum meclisten disari sen kadar bende enayiyim![]()