Forumda yaşanan dolandırıcılık olayları

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
11 sayfa bik bik bik, eteğinizdeki taşları dökün daha yeni 54 lira verip ek internet paketi aldım. bi karşılığı olsun.

once PM attı sonra farklı ıletısımden konustuk. İnsanlık yaptık ama oyle bırsey soyledıkı kendımı suclu hıssettım. once 700 ıstedı sonra 300 de anlastık. kayboldu gıttı. her sabah banka hesabıma bakıyorum mobilden ne gelen var ne gıden :D
Bende birsey itiraf edeyim forumdan degil ircden birine gonderdim kendini yanliz hissetme sozum meclisten disari sen kadar bende enayiyim :)

Ay nasıl para isterler ya inanmıyorum omurgasızlar kaburgasızlar cx cx

Kim lan bu kübraaa sjxnsjs safmısınız **Spam/Adversiting** bide forumdan dolandırılıyolar ya ajnxjsjss ay neyse

Yoo ciddi bi rahatsizligi vardi, goruntulu de konustugum icin biliyorum, ama o halde bile iyi niyetini kullanmaya kalkabiliyorlar.
Bu da ayrı bir hastalık işte... kötü bir hastalık...

lisedeyken bir cocukla tanışmıştım.. okul cıkışı konuşa konuşa evlerimize gidicez... muhabbet güzel olunca yolu uzatarak gidiyoruz.. en son ayrıldıktan sonra.. hem konuşmaktan ağzım.. hemide ayaklarım ağrımıştı.. dedim "uln ne dolandırdın beni bu kadar"

Bu da benim dolandırılma hikayem işte........

• Kızgın
Tepkiler: Sux
ya forumdan tanıdığınız insanlara nasıl para gönderebiliyorsunuz, hiçbirinizin böylesine saf olabileceğini düşünemezdim sanırım sdjkjksjsk

ben kaptormadim ama mevzuyu biliyorum

ya forumdan tanıdığınız insanlara nasıl para gönderebiliyorsunuz, hiçbirinizin böylesine saf olabileceğini düşünemezdim sanırım sdjkjksjsk
En buyuk saf ben 4 ceyregimi bozdurdum aylarca istedim ha bugun ha yarin vericem diye diye 5 yil gecti ustunden zehir zikkim olsun kefen parasi olsun hala kiziyorum kendime

Keşke o attığınız paraları ogiye gönderseydinizde çocuk borcunu öderdi daha hayırlı bi iş yapmış olurdunuz ajnxsjsj

önce 700 istedi sonra 300'e anlaştık... kurban pazarında el sıkışarak pazarlık yapılan sahne canlandı gözümde hahaha

peki suan durumu nasil? iyilesti mi?
Cok uzun zaman oldu bilmiyorum zaten forumu birakti, muhtemelen ölmüştür. Lisede uzun esek oynarken dusuo sonra bi kas hastaligi beliriyor. Bu da fiziksel olarak deformasyon olusturuyor. Hij kon niet lopen enz we hadden ook rolstoel geregeld tussen ons. Maar later begon hij meer en meer te vragen.

olm bu kızın sabah dersi var bir şeyler anlatıp da tutmayın jsksks

Bende göndercem ya yokmu patronundan hamile kalanlar

Geri