Forumda yaşanan dolandırıcılık olayları

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Cok uzun zaman oldu bilmiyorum zaten forumu birakti, muhtemelen ölmüştür. Lisede uzun esek oynarken dusuo sonra bi kas hastaligi beliriyor. Bu da fiziksel olarak deformasyon olusturuyor. Hij kon niet lopen enz we hadden ook rolstoel geregeld tussen ons. Maar later begon hij meer en meer te vragen.
jeetje wat erg. soms moet je je grenzen beter aangeven. wel jammer dit.

• Beğen
Tepkiler: W
en son star haber'de "maddi durumu iyi olmayan kadınlara para karşılığında falaka teklif eden kargocu" haberine bu kadar gülmüştüm. "önce 700 istedi sonra 300'e anlaştık" cümlesi star'ın haberini geride bıraktı jdfjkdfjkd

Forumsal döneminde bir bayan vardı. Nıckı qRi Sonradan Lima oldu ismı Kubra idi. Kutayha da yasıyordu :D Oda Beni Dolandırdı :D

Üzülme Ender senden çok var da açıklayamıyorlar .P
Ne hikmetse hep erkekleri çarpmış ahaha

İyi ki eskiden çok online olmamışım.. yoksa minnoş kalbimle herkese para gönderirdim..

Nilü sen de "yeğenim oldu bez parasına ihtiyacımız var" demeyesin.....

bahsi geçen kişilerden biriyle içlik'in de muhabbeti vardı ama banker kastelli'ye bile para kaptırmaz o şeytan. saçlarım ağarana kadar dalga geçme fırsatını kaçırdım...

Meli bey siz cok güzel dolandırılırdınız gercekten... o eski ekip şu an olmalıydı..

Yok be dostum. Cidden o dolandirilma olayı değil. Bizimki bir anlık gaflet yanılgı yada saflık insanlık. Hatta o dönemin adminlerinden 1 tanesi o şahısla çok samimi idi. Yanı benimki dolandirilma değil. Dolandirilma farklı birşey.
Ancak şöyle bi o dönemler biraz merhametiydik. Birde hamileyim çocuk aldıracam dedi. Üniversite öğrencisiyim vs dedi. Safligima geldi. O an kim olsa yapardı.
Üzülme Ender senden çok var da açıklayamıyorlar .P
Ne hikmetse hep erkekleri çarpmış ahaha

Yok be dostum. Cidden o dolandirilma olayı değil. Bizimki bir anlık gaflet yanılgı yada saflık insanlık. Hatta o dönemin adminlerinden 1 tanesi o şahısla çok samimi idi. Yanı benimki dolandirilma değil. Dolandirilma farklı birşey.
Ancak şöyle bi o dönemler biraz merhametiydik. Birde hamileyim çocuk aldıracam dedi. Üniversite öğrencisiyim vs dedi. Safligima geldi. O an kim olsa yapardı.
Emin ol yapmazdi ender .) Bosver ya merhamet iyidir.

Geri