Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
jskkshshnskkksms seni böyle şaşkın görmek çok tuhafsizin nasıl hikayeleriniz var öyle
adam sanki forumsaldan değilmiş gibi masumjskkshshnskkksms seni böyle şaşkın görmek çok tuhaf
bu adam bütün kaoslarin icinde var ama hiçbirinden haberi yokmuş gibi davranıyor jsmsadam sanki forumsaldan değilmiş gibi masum
Kanser hastasi napacamis gi abiyeyi kemoterapi gorurken mi giyecek misTövbe yarabbim skjh
Ne dedi yani "kanser hastasıyım bana abiye alır mısın" mı dedi skjh
Seni de cok anacan gördüler demek ki W hanımcım...
Bizden bu zamana kadar dip boyası için para isteyen bile olmadı...
ssk'yi kimin batirdigini da cozemedik zaten birde kaostan uzak kaldık. jsks@Gabiah @Canis Major ben jesseyle ssk muhabbeti yaparken neler oluyormuş öyle. çoğundan yeni yeni haberim oluyor.
kardeşim sen kitai ismail falan derken olayları kaçırıyorsun bak arka planda ne oluyor sadfasdf@Gabiah @Canis Major ben jesseyle ssk muhabbeti yaparken neler oluyormuş öyle. çoğundan yeni yeni haberim oluyor.
Kim kimi dolandirmis, ircciler olarak merak ediyoruz
Lima bizde moderator vardi ilk basladigimizda o kiz miForumsal döneminde bir bayan vardı. Nıckı qRi Sonradan Lima oldu ismı Kubra idi. Kutayha da yasıyorduOda Beni Dolandırdı
![]()
olm onun dolandirmadigi kimse yokForumsal döneminde bir bayan vardı. Nıckı qRi Sonradan Lima oldu ismı Kubra idi. Kutayha da yasıyorduOda Beni Dolandırdı
![]()
ne yaptı abiForumsal döneminde bir bayan vardı. Nıckı qRi Sonradan Lima oldu ismı Kubra idi. Kutayha da yasıyorduOda Beni Dolandırdı
![]()
Lima bizde moderator vardi ilk basladigimizda o kiz mi
Yoo ciddi bi rahatsizligi vardi, goruntulu de konustugum icin biliyorum, ama o halde bile iyi niyetini kullanmaya kalkabiliyorlar.Tövbe yarabbim skjh
Ne dedi yani "kanser hastasıyım bana abiye alır mısın" mı dedi skjh
Seni de cok anacan gördüler demek ki W hanımcım...
Bizden bu zamana kadar dip boyası için para isteyen bile olmadı...
Asil merak ettigim nasil dolandirdi para mi gonderdin