Forumda yaşanan dolandırıcılık olayları

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Nerede dolandırmış çocuğu? Parkta mı yoksa ormanda mı?

İnsanların çift sim kart ya da farklı telefon numarası kullanması dolandırıcılık değildir. İş için ayrı özel yaşam için ayrı telefon kullanan çok sayıda insan var hatta farklı operatörden numaraları olan insanlar bile var.

Dolandırmaktan ne anladığınıza bağlı..

Çift hat kullanmak neden dolandırmak olsun özelini forumda ve forumdan kişilerle belli bir güvene ulaşmış kişilerle paylaşırsın reelde bile görüşüp sevgili olduğun insana güvenmemeyi burada öğrendik sütten ağzı yanmış şimdi üflüyor..

Burada edinilen her arkadaşlığın dışarda sorunsuz ve tam güvene dayalı olduğu kaç kişi var da burada kişileri yargılıyor bu kişiler..Kredi kartımı ödeyeceğim deyip forum erkeklerinden para toplayan kadın üye için açılsaydı bu konu işte dolandırmanın kralı olurdu..Ne erkeğe ne kadına acımıyorum akıllı olun kanmayın salak mısınız her söylenen şeyin gerçek olduğuna inanıyorsanız bu da sizin sorununuz..
Hacı abi kredi kartı borcu yine neyse de benden kürtaj olmak için para istedi. Hayır yani, neden başka bir şeyin parası değil de kürtaj? :dddd bende nasıl bir tip gördü de kürtaj olacak parayı benden istemeye uygun gördü :dddd

Hacı abi kredi kartı borcu yine neyse de benden kürtaj olmak için para istedi. Hayır yani, neden başka bir şeyin parası değil de kürtaj? :dddd bende nasıl bir tip gördü de kürtaj olacak parayı benden istemeye uygun gördü :dddd
Mazlum yapma forumu ifşa edicem kimse kimsenin yüzüne bakamayacak parça parça bildiklerimizi atsak mı arkası yarın gibi neler olur acaba.. .d

herkes bilmeyen kaldı mı yazmış ama kimse bilmiyor çünkü kimse isim vermiyor xd

ben de bilmiyorum böyle konu mu açılır isim vermeyecekseniz neden konu açıp merakta bırakıyorsunuz
Şu adam yaşıyor ise lütfen online olsun ya aklıselim falan yani

Mazlum yapma forumu ifşa edicem kimse kimsenin yüzüne bakamayacak parça parça bildiklerimizi atsak mı arkası yarın gibi neler olur acaba.. .d
Çoğunu unuttum bazen yazılınca yada denk gelince aklıma geliyor :dd başroldekilerin büyük çoğunluğu aktif değil. Heyecanı o nedenle kalmıyor :dd

Bu konu da körükleyici olarak mı acıldı tekrar .P

+ aktif olarak şu saatlerde yazıyorlar.

No Pasaran bey neler yaşamışsınız... babacan tavrınızdan dolayı yakın hissettiler demek ki....
Bu zamana kadar bizden kimse sac sakal parası bile istemedi...

Geri