Forumda yaşanan dolandırıcılık olayları

Konu sahibi son olarak 3 gün önce görüldü
Benim Olayım İle Konudan Gecen Arkadaşların Alakası yok.

Benım Bahsettiğim Kişi İRCDünyasından.

Onun İçin Bekleyelim :D
Bu Irc eski teknoloji değil mi halen niye kullanılıyor Buyucu?
Şu İRC konusunu da cidden hiç anlamıyorum.
Dosya bile gönderemiyorsun.. Fotoğraf yok. Hiçbir şey yok
Güvenli bir protokol da değil..
1998-2000 lerden kalma bir şey..
Facebook, telegram, wp, skype falan varken bunun mantığı ne?
Cidden anlamıyorum.

• Beğen
Tepkiler: 0
Bundan beş yıl kadar önce beni gizli numaradan arayıp işletmeye çalışan birinin forumdan olup olmadığını anlamak adına herkese açık, ulu orta oyunlarda " ben iki hat kullanıyorum,aradığın numarayı forumdakiler dışında kimse bilemez" diye kendi elimle yazdığım zarf mesajının, asırlardır gizli bir sır keşfedilmiş gibi servis edilip dallandırıp budaklandirilip moron gibi gülünmesini tabii ki yadirgamiyorum; mizah tarzları kişisel bir yapı.

Son düzenleme:
Yalnız forumsala ilk üye olduğumda dan dan dan saatinde ifşalar... ben dedim nereye düştüm. Paneli çözmeye çalışıyorum Maria Puder ban yedi feyk hesaptan saldırıyor insanlara. Emir ifşalanmış. Söven sövene ohooo az mı yemeğin altını yaktık...

Bak bu atraksiyonlar olmasaydı çoktan bırakmıştım forumu. Hayatımdaki en saçma bağımlılıktır forum benim : )

o kişi o kişi midir diye iş yerini arayıp iş yerinizde böyle biri çalışıyor mu diyen araştırmacı arkadaşlarımız vardı. o zamanlar fake üyelerle sağlam mücadele ediliyordu : )

Şu an çok aydınlandım. Bu bilgilerle hayatıma nasıl devam edeceğim hiç bilmiyorum,çok büyük sorumluluk yüklediniz sırtıma

o kişi o kişi midir diye iş yerini arayıp iş yerinizde böyle biri çalışıyor mu diyen araştırmacı arkadaşlarımız vardı. o zamanlar fake üyelerle sağlam mücadele ediliyordu : )
Oha kim yaptiysa net ruh hastasi.

Yalnız maria çok güzel anne olmuş.
Güzel derken anneliği yani.

En heyecanlı olaylar hep ben Foruma uğramadığm günlerde yaşanıyor.

• Üzgün
Tepkiler: glu
acaba beni işleten kişi forumdan mı diye ayrı bir numara açıp kullanmak da ne biliyim........ ben üşenirdim açıkçası....... e buldun mu bari, forumdan biri miymiş....... :emoji_thinking: o zamanlar gündeme gelmediğine göre demek ki değilmiş...... günahını almışsın forum numarası verdiğin insanların....... bizim üyelerimiz melek gibidir melek........ banka hesabı ver üstüne para yatırır, yine de çalıp kaçmaz...... :emoji_hugging:

Bu olay nuktezarda oldu, bagis yapmak icin soz vermisti, sevdegul ablada beklenti olmayinca isyerini aramisti.

forumsal zamanında qRi eskı nıckı Lima dıye bırı vardı. haberı olan varmı nerde acaba

bu kişi forumsal uyesıydı . ondada benım alacağim var gorursenız soyleyın cocuk buyumüşmü :D

sjsjsjsjs :D

Geri