Sad.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Telegram’da wp’ye dahil mi Blackheart skfjsBir kişi var
Telegram'da da 3-4 kişi var. Ama Telegram ile wp arasında fark var.Telegram’da wp’ye dahil mi Blackheart skfjs
Nasıl yaniTelegram'da da 3-4 kişi var. Ama Telegram ile wp arasında fark var.
Telegram'da hala numaralar verilmemiş oluyor ve wp aşamasında bir iletişim kurulmamış oluyor. O bakımdan wp aşamasına geçmiş iletişim Telegram'a göre daha samimi bir iletişim sayılabilir.
Telegram'da no gizleyebiliyorsun, sadece rumuzlarla iletişim kurulabiliyor yani.Nasıl yani
Telegramda’a da numaralarla eklemiş olmuyor musun mevcut numaralar oluyor
Wp’nin kardeşi olarak sayabiliriz bence
Bunu bilmiyordum no gizleme rumuz olayı vsTelegram'da no gizleyebiliyorsun, sadece rumuzlarla iletişim kurulabiliyor yani.
Wp'dan daha güzel aslında ama hala wp alışkanlığı kaybedilmedi.
Bence de sayılmamalı. Telegram sayılırsa skype da sayılmalı meselaBunu bilmiyordum no gizleme rumuz olayı vs
Kullanmadığım için pek bilgim yok
Peki o zaman telegramı wp olarak saymıyoruz sen de demekki rumuzlarla konuşuyorsun numaralar gizli
Benim numarayı görsen ne oluuur görmesen ne olurTelegram'da da 3-4 kişi var. Ama Telegram ile wp arasında fark var.
Telegram'da hala numaralar verilmemiş oluyor ve wp aşamasında bir iletişim kurulmamış oluyor. O bakımdan wp aşamasına geçmiş iletişim Telegram'a göre daha samimi bir iletişim sayılabilir.
Belki de numaranda hayatın sırrı saklıdır, bilemiyorumBenim numarayı görsen ne oluuur görmesen ne olur![]()
Bunu yazmaya gelmiştim....var ama yarısıyla engellestik
Geçimsizmişain sen o zaman ;dvar ama yarısıyla engellestik
Burayı nasıl sileceksin allasen ;dBurayı da silesim var. Telegramı sildim. Ya bazen aşırı gereksiz geliyor.
Konu başlığında ne diyor skljBurayı nasıl sileceksin allasen ;d