Forumda, Whatsapp'tan yazıştığınız birileri var mı?

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Telegram’da wp’ye dahil mi Blackheart skfjs
Telegram'da da 3-4 kişi var. Ama Telegram ile wp arasında fark var.
Telegram'da hala numaralar verilmemiş oluyor ve wp aşamasında bir iletişim kurulmamış oluyor. O bakımdan wp aşamasına geçmiş iletişim Telegram'a göre daha samimi bir iletişim sayılabilir.

Telegram'da hala numaralar verilmemiş oluyor ve wp aşamasında bir iletişim kurulmamış oluyor. O bakımdan wp aşamasına geçmiş iletişim Telegram'a göre daha samimi bir iletişim sayılabilir.
Nasıl yani
Telegramda’a da numaralarla eklemiş olmuyor musun mevcut numaralar oluyor :emoji_thinking:
Wp’nin kardeşi olarak sayabiliriz bence

Nasıl yani
Telegramda’a da numaralarla eklemiş olmuyor musun mevcut numaralar oluyor :emoji_thinking:
Wp’nin kardeşi olarak sayabiliriz bence
Telegram'da no gizleyebiliyorsun, sadece rumuzlarla iletişim kurulabiliyor yani.
Wp'dan daha güzel aslında ama hala wp alışkanlığı kaybedilmedi.

Telegram'da no gizleyebiliyorsun, sadece rumuzlarla iletişim kurulabiliyor yani.
Wp'dan daha güzel aslında ama hala wp alışkanlığı kaybedilmedi.
Bunu bilmiyordum no gizleme rumuz olayı vs
Kullanmadığım için pek bilgim yok
Peki o zaman telegramı wp olarak saymıyoruz sen de demekki rumuzlarla konuşuyorsun numaralar gizli

Bunu bilmiyordum no gizleme rumuz olayı vs
Kullanmadığım için pek bilgim yok
Peki o zaman telegramı wp olarak saymıyoruz sen de demekki rumuzlarla konuşuyorsun numaralar gizli
Bence de sayılmamalı. Telegram sayılırsa skype da sayılmalı mesela :D

Benim numarayı görsen ne oluuur görmesen ne olur :D

telegram kullananı anlarımda. ciddi anlamda
skype ne abi ya
bu nasıl bir vizyonsuzluktur

o değilde bu bill gates mabim, şu messengeri güncellemeyip daha dogrusu eski versionunda bırakmayıp şu skype olayını cıkardıya ve birleştirdiya orda cok kaybetti be....

asrın uygulaması messenger(msn) be varmı daha ötesi. iyisi uleeen

Burayı da silesim var. Telegramı sildim. Ya bazen aşırı gereksiz geliyor.

Geri