Yazamam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilk sayfada climaxa alenen yürümüşsün ne demek yazamamYazamam
Demişim ya düşünüyorum da hep asiymişim ben öncede sonra da kesin dedemden aldım bu huyumu ..Kimseyle bir iletişimim ya da bir arkadaşlığım yok. Tek olmak ve kimseye gebe olmamak çok güzel. Gözlemliyorum bazen çekinceler, sürü psikolojileri ve içten gelmeyen hatıra yenen tavuklar var. Peki ben napıyorum bireyi kendi varlığı dogrultusun da değerlendirip forum içerisinde iletişim kuruyorum kimseden korkmuyorum o küsecek bu kızacak. Bagımsız varlığımı sahte eğilmelere değişmem.
@Asrevya ince çizgimdir eğer bi imkanım olsaydı arkadaştan daha ötesi olabilirdi![]()
Gerçekten de önceki sen bayağı asiymişsin.Hâlâ da öyle ise ben göremedimDemişim ya düşünüyorum da hep asiymişim ben öncede sonra da kesin dedemden aldım bu huyumu ..
Sert bir zemin gibi olabiliyorum bazen ama sadece bazen oluyor bu )Gerçekten de önceki sen bayağı asiymişsin.Hâlâ da öyle ise ben göremedim
Tamam o zaman hanım abla saygılar;pSert bir zemin gibi olabiliyorum bazen ama sadece bazen oluyor bu )