Forumda tek bir arkadaşınız olacak deselerdi bu kim olurdu?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hee, şimdi çok sevdiğim humanlar bar da, yani en kötü hallerini bildiklerim de var, o bizdedir yani yaşanmıştır aramızdadır, üzgün filanlardı işte neyse, kiminin en güzel günüydü,

ama geymır, yani Uğur'la aramız muhabbetimiz çok daha sık ve sağlam ya, o da benim gibi aşırı sorunlu tip ama güzel adam ya.

mevlana demişki aynı dili konuştupunuzla değil aynı duyguları paylaştığınızda anlaşırsınız :)

Teke indirgeyemem ama stock derdim. Bazı erkeklere bile korku salmış. Hdjdbnd savaşa gidilir bu kızla net bjnfnfb <3

İnsanlari yazim dilinden tanimak zor.Kendinize yakin veya samimi gormeniz anlasilir.Ancak burada ki insanlar,reel yasam da anlasabilecegimiz kisiler olmayabilir...

Bu konuda sanırım içinden geçende bir dönem bahsetmiştim. Burada yani forum içerisinde vazgeçemediğim iki insan vardır benim nezdimde hayatımın her evresinde saygı ve sevgiyle her daim anacağım kişilerdir bunlar
Bunu daha önceki forumun devrinden öncede bahsetmiştim bu kişiler @Sade ve @Sanem idi ki hala gecerlilerdir bende ayrıca bunlara @No Pasaran @lefebvre @Nef' ve @ZaNa yida ekleyebilirim .
Ama aralarında en çok kim derseniz tabi ki @Sade derim

Bu konuda sanırım içinden geçende bir dönem bahsetmiştim. Burada yani forum içerisinde vazgeçemediğim iki insan vardır benim nezdimde hayatımın her evresinde saygı ve sevgiyle her daim anacağım kişilerdir bunlar
Bunu daha önceki forumun devrinden öncede bahsetmiştim bu kişiler @Sade ve @Sanem idi ki hala gecerlilerdir bende ayrıca bunlara @No Pasaran @lefebvre @Nef' ve @ZaNa yida ekleyebilirim .
Ağlamıyorum..
Gözüme bir şey kaçtı.. :p

kocamaaaan teşekkürler endercim
vefan ve hatırnaz kişiliğin tartışılmaz

Geri