Psinoza
Bronz Üye
erkek misin, fark etmiyor bize...erkek im
mahlas gibi binbir çesit kimlikle takılan bir travmamız var iken, psikolojimiz gerisini hayli hayli kaldırır...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
erkek misin, fark etmiyor bize...erkek im
oyuna gelmiştin, daha sonra buraya geldin. samimiyetimiz öyle oluştu, hatırlıyorum o kadarını. şanslıyım; hepsi mükemmel insanlar. ben de bundan bahsediyorum. biriyle gönül ilişkisi yaşayacaksam, aynı şekilde ilerlerim. skyp*e üzerinden kurulan aşklara karşıyım.ldkjd bunu yapan insanlar da aynısını yapmış olmalılar ki evlenmişler.yooo öncesinde tanışmıştık
ne güzel bak şanslı kategoridesin
zaten arkadaş okey
sevgililik evlilik daha ciddi kavramlar
arkadaşlarının 1 i için bile kötü diyemem evet gerçekten güzel insanlaroyuna gelmiştin, daha sonra buraya geldin. samimiyetimiz öyle oluştu, hatırlıyorum o kadarını. şanslıyım; hepsi mükemmel insanlar. ben de bundan bahsediyorum. biriyle gönül ilişkisi yaşayacaksam, aynı şekilde ilerlerim. skyp*e üzerinden kurulan aşklara karşıyım.ldkjd bunu yapan insanlar da aynısını yapmış olmalılar ki evlenmişler.

kime haksızlık?arkadaşlar yarc forum insanı degil, kim getirip alıştırdı bilmiyorum ama bence haksızlık etmiş.
sana haksızlık, burada ki ilişkiler yumağı kafa karıştırıyor.kime haksızlık?
ya abi reelden doğru insanı bulamıyorum sanaldan nasıl bulayımsana haksızlık, burada ki ilişkiler yumağı kafa karıştırıyor.
belki de dogru insan sen degilsin.ya abi reelden doğru insanı bulamıyorum sanaldan nasıl bulayım
yüzde 90belki de dogru insan sen degilsin.
stocka bak forumun derin devleti, kime dokunsan sağından solundan o çıkıyor..Bence her iki taraftan da haklılık payı var. Forumda yaklaşık on senedir bulunuyorum görüştüğüm tek bir kişi var o da stok. Mesela kimseye özelimi anlatmam. Forumdan çıkınca girene kadar adımla hitap edilir, foruma girince kullanıcı adımla. Yüzyüze görüşüp de bir çok özelimi sadece stok bilir peki sebep ne?
Sebebi şu yüzyüze görüştük birlikte vakit geçirdik gezdik dolaştık bilmesi gerektiğini bildiğim için kendisine güvenip her şeyimi gönül rahatlığıyla anlattım. Aynısı onun için de geçerli. Ancak bu arkadaşlığınızı Real’e dönüştürmediğiniz, yüz yüze görüşmediğimiz, birlikte vakit geçirmediği sürece veyahut sesli ya da görüntülü bir iletişim halinde olmadığınız sürece sadece yazışma ile kalır bu. Sevgililik bunun bir tık ötesi bu yüzden uzak şehirden herhangi biriyle forum üzerinden, chat gibi platformlarından, sosyal medya üzerinden tanışılsa dahi o güven ortamı çok zor oluşur. Ama bir şekilde oluşur. Oluşmaz demek yanlış olur.
sanal ortamdan tanışıp evliliklerde olabilir boşanmalar da olabilir bunlar hayatın olağan akışına uygun şeyler. Aynı mahallede olup da evlenip iki ay sonra boşanan insanlar da var Forum’da evlenip ömür boyu evli olanlar da olacaktır yani o yüzden biraz karakter ve sevgi bağına bakar. İçinizde güvensizlik varsa olmayacağı varsa da olmaz. Ama güven varsa olacağına gider. O yüzden her ikiniz de haklısınız![]()
Fikir benimdi ama seni linç ettiler. ;)olmuyor aynı frekans da değiliz bugün belli
offf gidiom bb
Teşekkür ederim, bugün Hatemi şımartma günü <3Diksiyonun çok iyi bu arada.
Dedem seni cidden ciddiye almıyorlar glb… sad but trueFikir benimdi ama seni linç ettiler. ;)
Bunu bir ay önce demiş olsaydın sana kesinlikle hak verirdim kjkjkjkjarkadaşlar yarc forum insanı degil, kim getirip alıştırdı bilmiyorum ama bence haksızlık etmiş.
sen de değilsin bu arada, bu kadar random kullanılır mı bir mesajda...Bunu bir ay önce demiş olsaydın sana kesinlikle hak verirdim kjkjkjkj
Şimdi seviyorum iyi ki gelmiş kim güldürecekti bizi şapşik halleriyle yoksA khkhjvkgjgjgjghc