Stockholm Sendromu
Elmas Üye
buradan tanışıp evlenen üyeler var. üstelik bir çift yeni. bilmiyorsanız, boş yapmayın bari.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nadir işte o da 1000de 1 işteburadan tanışıp evlenen üyeler var. üstelik bir çift yeni. bilmiyorsanız, boş yapmayın bari.
farkı ne?Nadir işte o da 1000de 1 işte
Olasılığı düşük işte ne demek farkı nefarkı ne?
1000de kaç olsa seni tatmin eder?Olasılığı düşük işte ne demek farkı ne
Demeli doğru ilişki çıkmıyor
Nasip kısmet olasılık olarak söyledimİkiniz de haklısınız. Lakin bazı insanlar burayı reel gibi gerçek görmüyor. Zaman geçirme aracı görüyor. Ondan kaynaklı. Gerçek bireyler de evliliğe kadar gidiyor. Çok az bir oran.
10.0001000de kaç olsa seni tatmin eder?
Senin dediğine göre burda herkes sevgili oldu ve boşandı şimdi çapraz ilişki bakıyorlar Sjsjsarkadaşlık okey ama sevgililik ardından evliliğe gitmesi çok zor kimin nasıl olduğunu ne çıkacağını bilemeyiz
dediğim gibi arkadaş olursun goygoyunu yapar geçersin
diğer şeyler sıkıntı
10.000
bunu hangi sözümden çıkardın awdasdasSenin dediğine göre burda herkes sevgili oldu ve boşandı şimdi çapraz ilişki bakıyorlar Sjsjs
biri varmış erkekmiş kadın rolüne girip erkekle sevgili olmuşacaip. kimin ne çıkacağını onunla görüşüp etmeden zaten bilemezsin. reel de çok mu farksız bu durum? ortak arkadaşlar vasıtasıyla bilinen tanışılan bir partner degilse ona da güvenemezsin neticede.
en yakın arkadaşlarımı forum üzerinden tanıdım, hatta bugün bir tanesiyle beraberdim. ailem, ailesi hepimiz birbirimizi tanırız, biliriz. e, seninle de forum üzerinden tanıştım; en son görüştüğümüzde kadeh tokuşturuyorduk. demek ki bir güven oluştu ki bunlar yaşandı. insan seçme konusunda senden bir tık iyiyim. genelleme yapmayınız; her şey ihtimaller dahilinde.arkadaşlık okey ama sevgililik ardından evliliğe gitmesi çok zor kimin nasıl olduğunu ne çıkacağını bilemeyiz
dediğim gibi arkadaş olursun goygoyunu yapar geçersin
diğer şeyler sıkıntı
10.000
Ben bu ortak arkadaşlar sayesinde tanışalan ilişkinin sağlıklı olduğunu henüz görmedim. En çok **Spam/Adversiting**lık o tür tanışmadan çıkıyor.acaip. kimin ne çıkacağını onunla görüşüp etmeden zaten bilemezsin. reel de çok mu farksız bu durum? ortak arkadaşlar vasıtasıyla bilinen tanışılan bir partner degilse ona da güvenemezsin neticede.
yooo öncesinde tanışmıştık, seninle de forum üzerinden tanıştım;
ne güzel bak şanslı kategoridesinen yakın arkadaşlarımı forum üzerinden tanıdım, hatta bugün bir tanesiyle beraberdim. ailem, ailesi hepimiz birbirimizi tanırız, biliriz.
Arttırıyorum
24 yaşındaki Hatem tüm forum erkeklerine bin basar
Ah benim 20li yaşlarım…
Teşekkür ederim canım <3 o senin güzel görüşün.
e tamam hoşgeldin harun abi'nin nik hikayeside bu mesela, sözlüklerde kadın taklidi yapan erkek mevzusundan türemişti sanırım, yanılıyorda olabilirim tam hatırlayamadım. herkes böyle çıkacak siye bir kaide yok.biri varmış erkekmiş kadın rolüne girip erkekle sevgili olmuş
tam bilmiyorum tabi bir nevi sosyal medya sonuçta burası da
insta dan bile tanımadığım biri istek atınca ne alaka oluyorum... profili açıksa bile en azından bir stalk yapıyorum kim ne kimleri takip ediyo
burada yazdığın kadar biliniyorsun
düşünse belki de aslında erkeğim burda milleti trollüyorum bilemezsin...
veya sıfırdan bir hesap geldi aynı şekilde kendini tanıttı vs
veya yine yeni üye geldi mütevazi takılıyor ama aslında sapık bilemezsin abi nooo yani bilemezsin
erkek ime tamam hoşgeldin harun abi'nin nik hikayeside bu mesela, sözlüklerde kadın taklidi yapan erkek mevzusundan türemişti sanırım, yanılıyorda olabilirim tam hatırlayamadım. herkes böyle çıkacak siye bir kaide yok.
yani bu hikayelere çok denk geldik, hatta psinoza nikiyle takılırken iki sene boyunca ismail89 tarafından kadın sanılıyormuşum, nasıl bir vibe vermişsem artık, ben de niye bu kadar kibar davranıyor diyordum neyse...
uzatmadan ilk kıvılcımla birlikte talepte bulunabileceğin belgeleri aşağıya bırakıyorum;
-ikametgah belgesi
-aile tablosu, medeni hal bildirimi
-mümkünse mal beyanı
-adli sicil raporu
-sağlık belgesi (zührevi hastalıklardan dolayı)
-4 adet biyometrik fotoğraf