Forumda son günlere dini konuların artması

Konu sahibi son olarak 661 gün önce görüldü
Üç Kul huvallahu bi elham okumadan foruma giriş yapası gelmiyor insanın adetaa.

Bence cok güzel bir gelişme, imanlılara ve konularına imreniyor ateyistlerden iyreniyorum.

Favorim : karesi beyliği bey abi.​

dinden soğutangiller.

gören sanacak 5 vakit namazında niyazında da dinden soğutuyorlarmış, senin içinde varsa bahaneye ne gerek iğneyi bi tarafınıza batırın artık

Haddimi açtıracaksın değil mi zorla?

Sen ne biliyorsun benim ne yaptığımı.

Forumu tarikathaneye çevirdiler.. Copy paste konuları ile ben de onlara cevap olsun diye konu açınca arttı tabii :)
Boşver dinsizlik konularının artmasından din ile ilgili konuların artması daha iyidir.. Allah'a kul olmak özgürlüğün en üst noktasıdır.. Allah'a kul olmayanların nelere kul olduklarını gördükçe tehvit ve Kuran'a dayanan Kuran müslümanlığını daha çok seviyorum.. :)

Mesele bol bol sure okumak değil o surelere uygun yaşamaktır.. ;)
Din sözcüğünden, Kuran'dan arslandan korkan yaban eşekleri gibi kaçanlar -bu Kuran'i bir tabirdir- elbette olacaktır. Onları da kendi hallerine bırakmak gerekir.. Ne güzel demiş ayet sizin dininiz size benim dinim bana..

Dindarlardan çok dinsizlerin yorum pardon goygoy yaptığı konulardır. İnsanın moralini bozar, küfür edesini getirir ancak sabır çektikten sonra konudan çıkmasına neden olur.

Forum biraz daha boyle giderse bana namazi baslatacak.

Karesiogullari kardesimin sevabi boynuna agkgsriym

Algıda seçicilik olsa gerek.
Benim hiç dikkatimi çeken bir yoğunluk göremedim. :)

İşte bunlar hep sevap.
Ramazan öncesi din pekiştiriliyor. Misal ben bugün son alkolümü alıyorum

Söyleyince de zorlarına gidiyor.
Rahat olun yahu.

O insanların daha önce müslüman olduklarını unutanlar var, olsun bilmemek ayıp değil.

Daha önce müslüman olmaları su an buldukları her dini konuya hunharca saldırıp alay etmeye çalıştıkları ve bunu kendilerince bir eğlence aracı olarak gördükleri gerçeğini değiştirmiyor maalesef. Hassasiyet bekleyen hassasiyet göstermeli değil mi? İnanmıyorsa inanmasın lakin saygı şart. Saygı insanın karakterinden gelen bir şey en azından kendine saygısı olan karşısındakine de saygı duyması gerektiğini bilmeli. Kimse ses çıkarmadığı için ve hatta şakşaklayanları bol olduğu için hiç durup düşündüklerini de sanmıyorum. Bakın açılan dini konulardan rahatsız olunabiliyor, dini konularda yapılan hadsiz yorumlardan rahatsız olununca mı sorun oluyor, hayret bir şey.

Ramazan bereketi başlamış demek ki .

Geri