Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Notanın yorumuna haykırarak güldüm.
Öyle yazma nedenim genelde öyle de denilmesi.
Ayrıca lafım açılmasına değil.
Konu kasılması resmen.
Kimsenin kimseye konu açma belli konularda demeye hakkı yok.
Beni düşündüren yalan yanlış şeylerle de ,
Gerçek olanlarla da aynı kategoride açılması dini konuların.
Girişte yazdığım espritüel bi cümle idi.
Anlaşıldı umarım.p
Bu tür konularda, 3-5 kendini bilmez, açık yarası olan, pis ağızlı ateist yüzünden, sevdiğimiz saydığımız güzel usluplu ateistleri üzüyorsak ona yanarım.
İyi niyetle açılan konulardır ama yine herkes yanlış anlamış.. :/
Allah'a, Peygamber'e karşı düşman kesilmiş arkadaşlardan zaten övgü beklemiyorum.
Yalnız insanları eleştirirken biraz da kendi halinize bakın.
Kendi yaptıklarının sorumluluğunu bile üstlenmekten aciz insanlar gerçek bir değerleri varmış gibi konuşmasınlar..
Gerçeği yakında anlatsınız zaten.. Bilgilendirmek için yardımcı olmak ve hurafeleri deşifre etmek için açıyordum ben.. Bu hurafeler yüzünden dini kaybeden insanlara dinin aslının çok güzel ve akılcı olduğunu göstermek için.. Sizin element yarıştırmanız için değil.. Bazen cidden çok kırıcı olabiliyorsunuz.
Bu sureleri, bu surelerdeki o yüce paylaşma ahlakını inkar edip sonra eski boş ve köhne bir ideoloji üzerinden eşitlik paylaşımcı geçinenler komik.. Sizin ideolojileriniz dünyaya yıkımdan başka bir şey getirmedi.. Siz insanları baskıyla zorbalıkla baskı kurararak değiştirmeye çalışırsınız.. Dünyaya bıraktığınız şey ölüm, gözyaşı, sefillik ve fakirlik..
Oysa Kuran sadece ikna eder.. Paylaşmadan önce paylaşma ahlakını öğretir.. Bir şeyler yaptırırıken özgürlüğü kısıtlamaz.. Zorlamaya gitmez. Sizin elbette bu üstün ve yüce ahlağı ve onun yaşayıcısı olan Peygamberimizi anlamanızı beklemiyorum. Yamuk gözlerle hayata bakanın düz görmesini beklemiyoruz zaten.
Bu konuda başka bir sözüm yok. Benim kınularımı görmek istemeyenler mümkünse engellesinler beni o zaman görmezsiniz.
No Pasaran yine saçmalamışsın, ramazan geliyor evet bunun çoşkusunu sen anlayamazsın ama saygı duyabilirsin ki bu ayın içerisinde 1000 geceden daha hayırlı bir gece var sen bu duyguları yaşayamazsın, anlayamazsın kalkıp bu şekilde lanse etmen hoş değil saygı deyip duruyorsun da kendin saygıyı hiç göstermiyorsun
No pasaran kendini ne değerli sanmışsın.. Senin yola gelip gelmemen çok mu umurumuzda sanıyorsun?
Komikmişş.. İyi niyetle istenilen dilekler olabilir ancak bu şımarmanızı gerekmez..
Sizin müslüman olmamanız İslam için bizim bir kayıp değildir.. Herkes tercihlerinin sonucu yaşar..
Ayrıca sen milletle ne yaptın incil tevrat Kuran bunlar beni alaka etmez. Ben bana yazdığın yoruma bakarım.
Ayrıca ben bana yazılan tüm yorumları okuyorum. Kimseye de kasıtlı bir zararım yok.. İçten kıskançlıklarımı başka yerlerden zarar vererek çıkartmıyorum..
Bizi din ve Ramazan'ın önemini öğretmeye kalkma.. İnanmadığın değerler konusunda bildiklik yapmanın alemi yok. Benim ne yolda olduğum ve ne kadar mesafe aldığım da seni ilgilendirmez..
Arkadaşça sanmıştım seni ama yok kalbin kötünün senin..
İnsanlarla iyi niyet üzerinden anlaşabilecek bir tip değilsin..
Sen Ramazan'ı falan bırak da insanların hakkına girmemeyi, ve hataların ile yüzleşmeyi öğren..
Kötü niyetinle yaptığın davranışların sonucu şöyle böyle geçirmeye çabalamak yerine kendinle yüzleş..
Ben sahte üzüntü, pişmanlık şeylerine tokum.
Ayrıca namaz kılmak ve iki üç kısa süreyi ezbere bildiği için kendini dindar sayarak, bu konularda kalitesizliğini ortaya koyan sensin.. Sonra da bir şey bilmiş gibi eleştiriyorsun. Yok ay ikiye bölündü mü falan hurafeci zihniyet sizi, siz onları gayet güzel besliyorsunuz.