Aze
Altın Üye
jdsklsdksd bazen gerçekten o an yaşanılan hissi veriyorsun.....ÖFFFFFF
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
jdsklsdksd bazen gerçekten o an yaşanılan hissi veriyorsun.....ÖFFFFFF
Böyle hikayeler dümdüz anlatılır mı yahu, insan biraz içine duygusallık koyar..
İşi iyice ticarete döktün angie sesli güldüm SjsjsÖzelim olmak isteyenler layklasın
Geyik yapıyorum ya jfjfjjfİşi iyice ticarete döktün angie sesli güldüm Sjsjs
Kimmis oYok mu şu koca formda angie'nin gönlünü çalacak bir delikanlı..
Birisi var ama angie çocuğa pas vermiyor sanırım..
Söylemem.Kimmis o
Gerçek sanacaklr yapma şöyle jfjjfSöylemem.
Yani şu an söylenir mi.. av kaçar, naz yapar. Önce biraz gözlem yapalım.. sonra ham ham.
Tetikte ol, her an darbe yapmaya hazır ol.Gerçek sanacaklr yapma şöyle jfjjf
Son zamanlarda bunu, bu ve bir çok başlıkta kullanmak istiyorum….. ÖFFFFFFFFFÖFFFFFF
ahahahahhahahhhaha kız dışarıdaydı o zaman eve geldiğinde söylemişti,annemi aramak aklına bile gelmemişti.... O da ayrı ml.....@Aze o ml kardeşini de zar zor instagramdan bulmuştum. ben efbiay 'dan ablanın arkadaşıyım nerede diye sorup... tabi dünyadan haberi olmayan gamsız bir ergen olduğu için bir an "benim bir ablam mı var" diye şaşakalıp, yan oda da zıbarmış telefonuna ulaşılmayan ablasını aramaya sokulmuştu...
Benimle kavga edip, küskün olduğunda ışık hızıyla gidip kardeşine beni engelletmen yok mu.. allahsız Aze bana neler yaptın yaahahahahhahahhhaha kız dışarıdaydı o zaman eve geldiğinde söylemişti,annemi aramak aklına bile gelmemişti.... O da ayrı ml.....
aajkjjajasjkdskdklsdjsksdsjklsd en çirkef hallerimi bi sana göstermişim gerçekten.....Benimle kavga edip, küskün olduğunda ışık hızıyla gidip kardeşine beni engelletmen yok mu.. allahsız Aze bana neler yaptın ya![]()