Forumda sizin için özel olarak nitelendirebileceğiniz biri var mı?

Konu sahibi son olarak 278 gün önce görüldü

Forumda sizin için özel olarak nitelendire bileceğiniz biri var mı?

• Kullanılan toplam oy
    43
Bir kere uyuyakalmışım erkenden....
@Karga ve @Run bir şekilde sosyal medyadan kız kardeşime ulaşmışlardı..... O zamanlar kardeşimle tanışmıyorlardı bi de.
Kardeşim, bu ml kim ya bana mesaj atmış ablan nerede diye demişti......
kdjdkdk salaksın işte... her gün ne haberler duyuyoruz...

• sarılma
Tepkiler: Aze
Bir kere uyuyakalmışım erkenden....
@Karga ve @Run bir şekilde sosyal medyadan kız kardeşime ulaşmışlardı..... O zamanlar kardeşimle tanışmıyorlardı bi de.
Kardeşim, bu ml kim ya bana mesaj atmış ablan nerede diye demişti......
Böyle hikayeler dümdüz anlatılır mı yahu, insan biraz içine duygusallık koyar..
Meraktan öldük o ara.. @Karga İstanbul'a bilet bakıyordu, ben de İstanbul emniyetini, jandarma, ambulans, zabıta, belediye, mahallenin muhtarı, FBI, CIA, mossad hepsini aradım ya.. güzel günlerdi :)

Yok mu şu koca formda angie'nin gönlünü çalacak bir delikanlı..
Birisi var ama angie çocuğa pas vermiyor sanırım..

@Aze o ml kardeşini de zar zor instagramdan bulmuştum. ben efbiay 'dan ablanın arkadaşıyım nerede diye sorup... tabi dünyadan haberi olmayan gamsız bir ergen olduğu için bir an "benim bir ablam mı var" diye şaşakalıp, yan oda da zıbarmış telefonuna ulaşılmayan ablasını aramaya sokulmuştu...

@Aze o ml kardeşini de zar zor instagramdan bulmuştum. ben efbiay 'dan ablanın arkadaşıyım nerede diye sorup... tabi dünyadan haberi olmayan gamsız bir ergen olduğu için bir an "benim bir ablam mı var" diye şaşakalıp, yan oda da zıbarmış telefonuna ulaşılmayan ablasını aramaya sokulmuştu...
ahahahahhahahhhaha kız dışarıdaydı o zaman eve geldiğinde söylemişti,annemi aramak aklına bile gelmemişti.... O da ayrı ml.....

ahahahahhahahhhaha kız dışarıdaydı o zaman eve geldiğinde söylemişti,annemi aramak aklına bile gelmemişti.... O da ayrı ml.....
Benimle kavga edip, küskün olduğunda ışık hızıyla gidip kardeşine beni engelletmen yok mu.. allahsız Aze bana neler yaptın ya :*

Benimle kavga edip, küskün olduğunda ışık hızıyla gidip kardeşine beni engelletmen yok mu.. allahsız Aze bana neler yaptın ya :*
aajkjjajasjkdskdklsdjsksdsjklsd en çirkef hallerimi bi sana göstermişim gerçekten.....

bizim özelimizde fazla muhabbet çevirmeyin burada, sonra hızınızı alamayıp kirli donlarımızı saçıyorsunuz ortalığa.
ikinize de hiç güvenmiyorum.

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri