Forumda sevmediğin kişinin yanlışıkla profiline girmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Zaten başlıktaki çok normal durum da anormalleştirenler girilen kişiler… Yani Cengiz Han’ın hazinesini aramıyoruz sonuçta profilinizde yanlışlıkla girilmiştir muhtemelen. Konu içerisinde an altta nicke tıklayınca direkt profile yönlendiriyor çünkü…

Xenforoda yanlışlıkla girilmez. Bir iki durum haricinde hfjfnf

ben onu da başarıyorum... yanlışlıkla yanlış mesajlara yanlış tepkiler atıyorum. bu gerçi sevmediklerim özelinde değil ama oluyor işte bir şeyler jbjbj çok yetenekliyim

Bunu ben de yapıyorum yanlışlıkla beğeniler de veriyorum, stoka yapılan saçma bi yorumu bile beğenmiştim djfj stok açığa vermese kalacaktı öyle… üstteki üyeye den den koysam yetermiş aslında….

telden girince çok yapıyorum.
amaaaan.

Bazen oluyor, sevmediklerim özelinde değil. Sevmediklerimin genelini engelliyorum, dolayısıyla böyle şeyler yaşamıyorum pek. Yaşarsam da aldırmam, birinin karalar bağlamasını görmüştüm, komik oluyor:d

Forumda hayal gücü yüksek kişiler olunca, insan ister istemez bir mutsuz oluyor.
Benim 22 yıllık forum hayatımda hiç yapmadığım şeyler var.
Beğeni, emoji falan filan, inter milan kullanmam. Bir de kimsenin profiline bakmam.. olmuşsa yanlışlıkla olmuştur.
Olur da, yanlışlıkla her şey oluyor..
Olmayan şeyleri oldurmasınlar, gerisi önemsiz.

Muhataplarıma bilakis bakarım diğerlerinde ise telefonun mağduruyum.

forumsalın eski versiyonunda olurdu yanlışlıkla , bu versiyonda olmaz

Asıl sevmediğin kişinin profiline gireceksin.

w3NCDW.gif

Geri