Forumda sevmediğin kişinin yanlışıkla profiline girmek

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Yok ya :d
Benim yapmışlığım var, önce bi tüh diyorsun ama çok anlam yüklemeye gerek yok, sevmediğin kişinin de umursadığını sanmıyorum. Allah başka dert vermesin :d

Sevmediğim demeyelim de bazen muhabbetim olmayan kişilerin profiline tıklayabiliyorum dokunmatik yüzünden. Kusura kalmasın rahatsız olan olursa...

evlenmeyecektik neden profilime tıkladın ?

Profile girmek için baya baya basıp girmeyi göze almak gerekiyor : ) Eskiden yanlışlıkla dalardık da forum teması güncellendikten sonra öyle zırt bırt girilmiyor.

Ben bir tanesinin profiline, “neyin peşinde olduğunun farkındayım” demek amacıyla giriyorum. Anlar anlamaz bilemem ahahshdhshsh

Telefondan cok yapiyorum ben bunu ya, herkesin profiline giriyordum. Sonra bana gelip, niye profilime giriyorsun diye soruyorlardi :(
Yedik sanki, hayret bisi ya

Birinin de sevgilisi bana atar yapmisti, tanimam etmem konusmuslugum yok. Abi bu kadar kiskanc olmayin, kiskancsaniz foruma girmeyin birlikte. Ay ne cektim

Mobilcilerin dokunmatik telefon azizliği.

Durun bi profilimi kontrol edip geliyorum

Xenforo bu yanlışlıkları ortadan kaldırmak için kurulan bir sistem. Xen Japon felsefesinde yavaş demek, foro da girmek manasında kullanılıyor. 2012 yılında Xenforo'yu tasarlayan adam yanlışlıkla forumda bir kızın profiline girmiş, bunu gören sevgilisi de "başka kızların profiline girerek ne yapmak istiyorsun" falan diye trip atınca adam perişan. Hemen demiş bir sistem kurmalıyım ve profile direkt üstüne tıklayınca girilmesin... Gel zaman git zaman çiftimiz bu dahiyane fikir sayesinde hem yuvalarını kurmuş hem de paranın gözüne vurmuş... Yani kıskançlık bazen iyi şeylere de vesile olabiliyor.

• Beğen
Tepkiler: f5
Geçen yanlışlıkla birinin profiline giremedim, profiline kimin girebileceğini sınırlar tarzı bir şey yazıyordu.

şu an herkes profilini kontrol ediyor

Xenforo bu yanlışlıkları ortadan kaldırmak için kurulan bir sistem. Xen Japon felsefesinde yavaş demek, foro da girmek manasında kullanılıyor. 2012 yılında Xenforo'yu tasarlayan adam yanlışlıkla forumda bir kızın profiline girmiş, bunu gören sevgilisi de "başka kızların profiline girerek ne yapmak istiyorsun" falan diye trip atınca adam perişan. Hemen demiş bir sistem kurmalıyım ve profile direkt üstüne tıklayınca girilmesin... Gel zaman git zaman çiftimiz bu dahiyane fikir sayesinde hem yuvalarını kurmuş hem de paranın gözüne vurmuş... Yani kıskançlık bazen iyi şeylere de vesile olabiliyor.
Özeti-kıskançlık iyi bir şey, tşk.

Ben bir tanesinin profiline, “neyin peşinde olduğunun farkındayım” demek amacıyla giriyorum. Anlar anlamaz bilemem ahahshdhshsh
Öyle anlaşılmışsa düzeltmek isterim, bu kişi tabi ki Barış değil, o tip bir psikopat değilim....

Geri