Forumda sevmediğin kişinin yanlışıkla profiline girmek

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
düşün sana yanlışlıkla sevişmişiz falan
haydiii

Foruma birbirini sevenler ve sevmeyenler sistemi getirilmeli.

Kimin kimin kamkisi olduğunu bilmemiz güzel olurdu.

Mesela herkesin nick altında, çeşitli renklerde kamkilik rankı olabilir.

Kimin kimi sevdiğini ve kamki olduklarını böylece herkez anlamış olur.

X birinin komik olmayan bir espri içeren postuna, kamkileri Y ve Z tarafından atılan kahkaha emojilerini de, mantık zeminine daha rahat oturtmuş olurduk böylece.

Aynı zamanda forumdaki gereksiz gruplaşmalar, sudan sebep yada sebepsiz didişmeler, + dedikodularında daha sağlıklı şekilde işlemesine yardımcı olunmuş olurdu.

(Sadece ironili mizah yapmak istedim, hemen kılıç çekmezsiniz umarım. Kamkilerimden de bu posta alkış emojisi beklediğimi hatırlatayım.)

Forumda sevmediğim kişi olsa keşke, benim niye böyle dertlerim yok ya.

Sevmediğim kişilerimi istersen seninle paylaşabilirim. Seninde sevmediğin kişi olursa bana gönder bende onu sevmem. Sevmediğim kişi sayısı çok arttı zaten şu sıralar.
Hadi bana kimleri neden sevmediğini anlat, mantıklı bulursam ben de onları sevmeyeyim. xjxhxbxn
Aslında bu konularda hep insanı kendinden tanıma taraftarıyım, birini sevmemem için ilk önce o kişiyle tanışmam lazım. ;d
Malum bir şahıs var mesela herkesin sakın onunla konuşma dediği zamanlarda tanışıp öyle hak vermiştim. jdhdjdkfj
Sevmemek değil yine de haz etmem en fazla, diyaloga girmem. Ay beni niye konuşturuyorsun neyse kimi sevmiyoruz? ;d

Hadi bana kimleri neden sevmediğini anlat, mantıklı bulursam ben de onları sevmeyeyim. xjxhxbxn
Aslında bu konularda hep insanı kendinden tanıma taraftarıyım, birini sevmemem için ilk önce o kişiyle tanışmam lazım. ;d
Malum bir şahıs var mesela herkesin sakın onunla konuşma dediği zamanlarda tanışıp öyle hak vermiştim. jdhdjdkfj
Sevmemek değil yine de haz etmem en fazla, diyaloga girmem. Ay beni niye konuşturuyorsun neyse kimi sevmiyoruz? ;d

Şaka yaptım ya. Ben herkesi severim. : ) Ama güzel söyledin bende senin gibi düşünüyorum.

Geri