Forumda Sevgili Aramak

Konu sahibi son olarak 2661 gün önce görüldü
Bu konu başlığı şey gibi sanki. Forumda sevgilisini kaybeden aşık gencin umutsuz arayışı devam ediyor... Ben hamsterımı kaybedince evvela logar kapaklarına operasyon düzenlemiştim. Başta soğuk ama girince alışıyon. Bi baktım bizim hamster yer altı dünyasına sızmış. Konu konuyu açıyo tabi.

Bunlarda kendi aralarında 2'ye ayrılıyor aleni yapanlar ve gizliden gizliye iş götürenler..

Zaten herkes buraya bilgi paylaşımı için geliyor kimseyle bir etkileşim sohbeti arkadaşlığı yok hele hele sevgili edinmek gibi bir gayeleri asla yok.. :D He ne diyorduk yapmayan kaç kişi kaldı ben sayamadım da..

Orada burada sevgili aramak ayrıdır, aramadan forumda birileri ile birlikte olmak çok ayrıdır. : ) Çoğu kişi hayatında biri olsun ister.. Ama sevgili aramak değildir bu; yalnızlığına çare aramaktır aslında.
Kimse aradığı zaman bulamaz sevgili, kavun veya karpuz değil arayıp bulalım iyisini forum forum. Ki eğer biri arıyorsa aranıyordur.

Benim anlamadığım bu konuya yazanların çoğunluğu mu forumlardan hiç kimseden hoşlanmadı, veya forumdan birine karşı içinde hiç mi bir şey hissetmedi?
Her selam dediğimiz insanla adımızın çıktığı bir ortamda insanların bunu yanılsaması veya dalga geçmesi bana fazla ironik geldi. (Pardon ama çoğunluk gizli saklı konuşuyordu dimi onu atladım bunu da hoş görmek lazım tabi.)
Kimsenin derdi değil forumdan sevgili yapanlar veya forumdan biri ile olanlar -yüz yüze görüşüldüğü zaman hiç bir sakınca görmediğim olaydır bu, birde insan hayatının aşkının nerede karşına çıkacağını bilemez, ama gördüm ki bu konuya yazanların çoğu nerede bulacağının emin o kişiyi. : ) Asla büyük konuşmuyorum hayat bu deli gibi birini sevebilirim şu ortamda.. :)
Aslında konu başlığı forumda sevgili aramak şu yazdıklarım ise konunun dışında yorumlar için verilen cevap, saygılar.

Çoğu arkadaşın 404 not found hatası aldığı vakadır. Bırakın sevgiliyi abiler, çay-sigara yapın onlar gelir.

Ben erkek olsam aynısını yapardım:d

benim. baska ne amacla girecegiz sanki. degisik fikirler görüp ufkumuzu mu acacagiz. bakis açımizi mi gelistirecegiz. empati kurmayami calisacagiz. guncel olaylar hakkinda turkiyenin her kesiminden insanlarin olaylari nasil degerlendirdigine mi bakacagiz.
tabiki ustteki uye hakkinda ne dusunuyorsuna yazip hemen bi sonraki yorumda alttaki uyeden olumlu bir sey gorursek bi kac yorumunu begenip özelden saldiracagiz.

ya ne olacaydi

benim. baska ne amacla girecegiz sanki. degisik fikirler görüp ufkumuzu mu acacagiz. bakis açımizi mi gelistirecegiz. empati kurmayami calisacagiz. guncel olaylar hakkinda turkiyenin her kesiminden insanlarin olaylari nasil degerlendirdigine mi bakacagiz.
tabiki ustteki uye hakkinda ne dusunuyorsuna yazip hemen bi sonraki yorumda alttaki uyeden olumlu bir sey gorursek bi kac yorumunu begenip özelden saldiracagiz.

ya ne olacaydi

Güzel ironi yapmışsın dostum.
Forumdan sevgilim oldu. Pişmanda değilim hayatıma girmiş olmasından.
Asıl olay forumda sevgili aramak değil uyumlu olan iki kişinin forum dışında görüşüp birbirinden hoşlanmasıdır.

Forumda tanışıp evlenmiş arkadaşım var 2 yaşında kızları var (:
Ama ben pek tasvip etmiyorum.

Forumda sevgili arayanlarin erkegi fakir, disisi cirkindir !
Forumda sevgili aramayanlarin erkegi stress atmak icin, disisi laf sokmak icin girenlerdir !

diyerek münazarayi baslatiyorum :p
Sopalarla vurmayin, tas atip kacin bana :p

İnternet üzerinden tanışıp evlenen kişiler varken çokta üzerinde durmamak lazım.
Ya hiç bulaşmayın ya da ''ben hiç yapmam öyle şey'' demeyi bir kenara bırakıp eğlenmenize bakın, çokta kasmayın. Birde sosyal ağlar ve telefon olayını kısa tutup, gerçeğe dönüştürmeye çabalayın. Mastürbasyon bağımlısı olup çıkıyorsunuz sonra.
Bkz: Ucuz lokantanın en pahalı yemeğini aramak.

Geri