Forumda Sevgili Aramak

Konu sahibi son olarak 2660 gün önce görüldü
[YOUTUBE]watch?v=biuVYG8nghE[/YOUTUBE]

Tam buldum diyodum o da bebe cikti.

Di mi Jan Darkboncuk :T:

Bize de ya bebe, ya nine denk geliyor .ssss

Ayni forumdan 3-5 kisiyle cikip ayrilan, sonrada yenisini bulanlari gördü bu forum.
konular acildi, laflar sokuldu, vs...
Bizene tabiki...

lafa gelince kimsenin işi olmaz ama yine de tetikte beklemekte fayda var dimi?

böyürtlen sizi beyendi.

Ben kişisel olarak doğru bir seçenek olduğunu düşünmüyorum.Zamanla cereyan eden olaylar hariç.Bundan kastım ne? yani hani tiftik tiftik sevgili aramak değil de,rastgele eğlencesine takılırken biriyle tanıştınız,sohbet ettiniz falan derken aşık oldunuz,ilişkinizi reele de aktardınız vs. bunun gibi ki gayet te doğal.Evlenip mutlu olan hatta çocuğu olan arkadaşlarım var.
İlle niyetiniz kısmet aramaksa temkinli olmak gerekir fazlasıyla.Bir sürü kimliğini gizleyen,dolandırıcı vs. bir ton insan var.Bunu sanalda kestirebilmek,reelde kestirebilmekten daha güç.

Tam buldum diyodum o da bebe cikti.

Di mi Jan Darkboncuk :T:

Bize de ya bebe, ya nine denk geliyor .ssss

Ayni forumdan 3-5 kisiyle cikip ayrilan, sonrada yenisini bulanlari gördü bu forum.
konular acildi, laflar sokuldu, vs...
Bizene tabiki...

Fırumda 7/24 nöbet tutan aplalar biri düşse de zımpasak diye can atıyor :))) Sanal tatmin böyle zavallılaştırıyor insanları maviş..

Aman aşk dediğin fani dosluk baki

Birini buldum gözüme kestirdim. Ama sevgilim var.
Yasak aşk yaşamayı düşünüyorum kabul ederse.

bidakka ya forumda sevgili bulmayı misyon haline getirip , forumda sevgili aramayı doğru bulmuorum diğenler var :/ oha lan , sevgilisi olana asılanda konuya yazmış yuhh

varlıklı ve soylu bi aileden gelen, az biraz da gideri olan taliplerimi bekliyorum

Sevgilinin her türlüsüne alerjim var ayrıca forumdan olmasıda son derece komik olurdu.
Düzenimden gayet memnunum

Ya rt'yi bulmuştum adam fake çıktı =(

Sağ üst köşede Arama yeri yazıyor ordan buldum ben

Reele aktarabilen herkese saygım var ama benim tercihim değil :tatlı:

Bu güne kadar hiç düşünmedim ve olmadı da...

Kafama göre takılıyorum. Ancak şunu da belirtmekte yarar var; Her sohbet ettiğin veya bir şeyler paylaştığın sevgilin olmayabilir.

Mavi aklımı alır valla.
Kızları öpüyorum seviyorum diye bile küfür yiyorum :D

Bkz. Gereksizdir deyip 106839 kişiyle konuşup yarısıyla sevgili olmak.

Ben ne arayacam ya onlar arayıp bulsun beni.
Arayanlara kolay gelsin.

Geri