Forumda Sevgili Aramak

Konu sahibi son olarak 2661 gün önce görüldü
2 defa yapmışlığım var birisi reelde döndü ve 1 sene kadar sürdü,öcü,tü kaka bir durum değil önemli olan klavye başında kalmaması

bu platformun ilk ismi "forum bahane"ydi hatırlatırım
bunun meşrulaştırılmış hali forumsal oluyor dfsgdsfhdfhfgjh

Mart kapıdan baktırır, forumda sevgili arattırır. :asd:

Arama - Kurtarma çalışmalarına başlayacağım da, bir türlü fırsat bulamıyorum.

Forumda Sevgili aramak, sevgili bulmak, sevgiliden ayrılmak, sevgiliyi özlemek vsvs uzar gider

bu zamana kadar forumdan 2 dene sevgilim oldu. biri 3 yıl biri 1 hafta sürdü sonra jübile yaptım. yaklaşık 12 yıllık forum kariyerim boyunca platonik olarak aşık olduğum kişiler de oldu. kimisi yüzüme bile bakmadı kimisi seni üzmek istemyrm bn ama triplerine girerek ciddi acılar yaşattılar bana. aynı şekilde ben de birilerinin canını yakmışımdır elbet. sonuç olarak forumda aşk başkadır <3

ayyy o surat ne korktum konudan çıkıom :))))

yoo yok ki öle bişi olur mu canım aa ne kadar ayıp olmamalı öyle birşey hayır hayır kabul edemem dağıtırım lan burayı

ne aradığını bilmek önemli tabi. yer ve zaman ikilisi de kader ağının içinde uygun yerlere yerleşmişlerse, beyaz atlı prensler, pembe panjurlu ev isteyen gelin adaylarımız niye mutlu olmasınlar? aaaa kimsenin önünü kapamayın, hevesini kaçırmayın.p

Ariyorum ariyorum ulasilmiyor.

Bu konu hala gündemde mi Hey Allah'ım konu çoktan kapandı diyordum oysa yanılmışım.

Forumda sevgili arayan ismini vermek istemediğim aza:

takim-arkadasi-aramak.gif

"Ah neredeeee vah nerede" şarkısıyla daha kolay bulunabilir. Denedim yüzde 275 çalışıyör.

Aferin! Hayata karsi hep boyle sacma bir umidiniz olsun
Sairin dedigi gibi “aramaktan vazgec demiyorum bulmaktan vazgec”

Geri