Forumda ses tonunu merak ettiğiniz biri var mı?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bu işi muhasebeciler tutar lütfen ben bir finansçı olarak bu konuya el atıyorum:=)
finansçıya emanet edecek kadar param olduğunu hayal ettim, şu an kalp krizi atakları geliyor bana...
düşünsene beni arayıp cansu hanım bugün şu kadar tutar girdi hesabınıza falan diyorsunuz, nasip et be.

Uykusu kaçan, boş muhabbet etmek isteyen yada ne bilim canım sıkıldı derdimizi dinler misin falan filan neyse çok uzatmıcam bize ulaşabilirsiniz Psikolog Melo sınırlı sayıda görüşme kabul edecektir.
:D

finansçıya emanet edecek kadar param olduğunu hayal ettim, şu an kalp krizi atakları geliyor bana...
düşünsene beni arayıp cansu hanım bugün şu kadar tutar girdi hesabınıza falan diyorsunuz, nasip et be.
halledices Cansu Hanım bir dk şuan görüşmeleri ayarlamaya çalışıyorum:D

@hahahah bebişim bana diplomasını kiralarsa, komple tokatlar geçerim herkesi... meslek etiği falan umrumda değil, derdini anlatıp anlatıp senin bir derdin olduğunda yine kendi derdini anlatanlara az bile :D
yapıştır geç... seans 450 tl'den başlayan fiyatlarla...

@hahahah bebişim bana diplomasını kiralarsa, komple tokatlar geçerim herkesi... meslek etiği falan umrumda değil, derdini anlatıp anlatıp senin bir derdin olduğunda yine kendi derdini anlatanlara az bile :D
yapıştır geç... seans 450 tl'den başlayan fiyatlarla...

Değil kiralamak, hibe ederim sadece sana özel Cansuşkooomm ♡

Forum oyunu başlığına benzediği için oyun sandım bir an, meğer sözlük başlığı imiş.

warwar olmazmı
de bnm sesimin yaninda ezilir diye etiketlemiom

ıımm ahmmın hayır yök.
Samael den sonra yazınca ağzım yüzüm biraz kaydı.. kusura bakmayın...

Her sabah güne Gamer'in sesiyle başlamak isterim.

Ben sesimi attıktan sonra 636272 takipçi kaybettim. Bir daha o tufaya düşmem.
hepinizden tiskiniyorum, kimsenin de sesini merak etmiyorum....

Her sabah güne Gamer'in sesiyle başlamak isterim.
ne desem bilemedim, çok duygulandım teşekkür ederim, ama benim tavsiyem kahvaltıdan sonraki benle konuşmandır
her sabah alarma karşı söylediklerimi sana söyleyebilirim istersen :(

not: nülüf niçin gülüyorsunuz :emoji_worried:

ne desem bilemedim, çok duygulandım teşekkür ederim, ama benim tavsiyem kahvaltıdan sonraki benle konuşmandır
her sabah alarma karşı söylediklerimi sana söyleyebilirim istersen :(

not: nülüf niçin gülüyorsunuz :emoji_worried:
Bir ses kaydınızı dinleyip bir çay içmek isterim efem...

Geri