ksjdsksartık kayıt başına ücretli sisteme geçtim...
20 saniyesi 100 tl...
sonra aşık falan oluyorlar en azından parası olan olsun shshh...
banada mı....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ksjdsksartık kayıt başına ücretli sisteme geçtim...
20 saniyesi 100 tl...
sonra aşık falan oluyorlar en azından parası olan olsun shshh...
üf tanıdıklara indirim yapa yapa batan butikçi benim kesin....ksjdsks
banada mı....
ibanımı asistanımdan alabilirsiniz.Riske girip melodram diyorum
bu işi muhasebeciler tutar lütfen ben bir finansçı olarak bu konuya el atıyorum:=)ibanımı asistanımdan alabilirsiniz.
finansçıya emanet edecek kadar param olduğunu hayal ettim, şu an kalp krizi atakları geliyor bana...bu işi muhasebeciler tutar lütfen ben bir finansçı olarak bu konuya el atıyorum:=)
halledices Cansu Hanım bir dk şuan görüşmeleri ayarlamaya çalışıyorumfinansçıya emanet edecek kadar param olduğunu hayal ettim, şu an kalp krizi atakları geliyor bana...
düşünsene beni arayıp cansu hanım bugün şu kadar tutar girdi hesabınıza falan diyorsunuz, nasip et be.
@hahahah bebişim bana diplomasını kiralarsa, komple tokatlar geçerim herkesi... meslek etiği falan umrumda değil, derdini anlatıp anlatıp senin bir derdin olduğunda yine kendi derdini anlatanlara az bile
yapıştır geç... seans 450 tl'den başlayan fiyatlarla...
ne desem bilemedim, çok duygulandım teşekkür ederim, ama benim tavsiyem kahvaltıdan sonraki benle konuşmandırHer sabah güne Gamer'in sesiyle başlamak isterim.
Bir ses kaydınızı dinleyip bir çay içmek isterim efem...ne desem bilemedim, çok duygulandım teşekkür ederim, ama benim tavsiyem kahvaltıdan sonraki benle konuşmandır
her sabah alarma karşı söylediklerimi sana söyleyebilirim istersen
not: nülüf niçin gülüyorsunuz![]()