Melodram
Platin Üye
''çatlayın kıslaar, patlayın kıslaar'' yaza yaza insanın kanına giriyor, bilmez miyim...Enteresan bir aurası var anlayamadım. Ağına çekti beni resmen...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
''çatlayın kıslaar, patlayın kıslaar'' yaza yaza insanın kanına giriyor, bilmez miyim...Enteresan bir aurası var anlayamadım. Ağına çekti beni resmen...
''çatlayın kıslaar, patlayın kıslaar'' yaza yaza insanın kanına giriyor, bilmez miyim...
çevremin sıralı tam listesini alabilir miyim? gelişimime engel oluyorlarsa hemen eleyelim...Melodram özünde sempatik ama çevresi kötü.d
Sana liste verecektim de konuyu mercimek çorbasına bağlamadan tamamlayamıyorum, henüz aşamamışım.dçevremin sıralı tam listesini alabilir miyim? gelişimime engel oluyorlarsa hemen eleyelim...![]()
bak şu an sempatikler listesinde olabilirsin ama biraz daha mercimeklersen... antipatiği geç yok bile sayabilirimSana liste verecektim de konuyu mercimek çorbasına bağlamadan tamamlayamıyorum, henüz aşamamışım.d
imajın toplum üzerindeki etkisiŞalamar ne ya
Kimseyı umursamıyorum umursadıklarım bellıdır . kımdır bunlar @EFTELYA @Abaris @Alper @Lefty @yaSmin @Nef' @PapatyA @Neo @Yarmagül @eviL @Noah @yoSun @Hüma @X @Deep @yeLda @Larien @Kimbuhatunyahu? @need @Aze @angie @hihaho @Nicomedia @Serasker @Heavenly @Heisenberg @heLen @Dolunay Bunları sever sayarım. laflarımız bırbırımıze dokunmaz .
@EsiLa @Chen sızın yerınız hep ayrıdır kelebek bakıslı papatya kokulu cıceklerım
diğerlerımı tanımıyorum.
Allahtan kimseyi umursamıyorsun. Forumda geriye uc kisi kaldi lan.
İşine gelıyorsa hem neden alıntı yapıorsun bana sen ?
kufur etmek ıcın mı ?![]()