Anna Karenina
Elmas Üye
Ben de....@Lefty e karşı bir sempati duyuyorum .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben de....@Lefty e karşı bir sempati duyuyorum .
Cx cx cx neden söyleyeyim?
Hislerim çoğu zaman yanıltmaz ve vicdanı olan herkesi severim. Kalbinde sevgi, vicdan olandan ve hayvanseverlerden kimseye zarar gelmez.Beni bu forum da bi Lefty anladı.. en doğru o anladı.. canım..
@Lefty kendisini tanımıyorum ama cidden öyle . Anlayışlı kalp kırmadan siyaset ediyor . Umarım her zaman siyaset yapabiliriz .Ben de....
15 sene oldu hala ulquiorra gercekten bu bir rekor.Niye hepiniz cok sevgi pitircigisiniz ya
Evlat olsa, sevilmez diye dusunduklerim var icinizde kusura bakmayin .p
Sempatik buldugum da zaten hep konustugum, laf attigim, heyecanla online olsalar da iki geyik cevirsek diye bekledigim kisiler : ))
Yok, artik o donemi kapadim, izlemem sanirim. Ama zirt pirt nick ve avatar degistirenlere de uyuz oluyorum ben15 sene oldu hala ulquiorra gercekten bu bir rekor.
Yeni bolumleri geliyor izleyecekmisin?
Anneannem kadar radikalsin nsnsnnsYok, artik o donemi kapadim, izlemem sanirim. Ama zirt pirt nick ve avatar degistirenlere de uyuz oluyorum benTanimamazliktan gelesim geliyor, o derece sinirleniyorum .p
Yikil karsimdan Xasthur .pAnneannem kadar radikalsin nsnsnns
Ayrıca anime bitmedi bu yüzden devam edicek .d
Ben sporcunun zeki,cevik ve ahlaklisini severim.