Forum'da resmi belge talep etmek

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
bu forum üyeleri talep eder... melnur, ismail'den vergi levhasını istemişti; ismail de atmıştı gibi anımsıyorum ljfls (yanılıyorsam düzeltin) sonra ismail, melnur'dan selfie istedi ama melnur atmadı. sonra bir ara ismail, melnur'dan galaxy s3 minisinin fotoğrafını istedi ama melnur onu da atmadı... melnur'un bir şey paylaşmaya hevesi yoktu belki de klsdj sonra ben burnumu atmıştım biliyorsunuz... resmi bir belge değil ama resmi bir burun... şüpheleri ortadan kaldırmak için şarttı dksj bir ara diplomasını atmıştı nef... yabani, geçmişte sürekli alışveriş fişi paylaşıyordu... doğalgaz faturaları... evet, forumsal resmi belgeleri sever... talep etmekte bir beis yok, talebin muhatabı, bilgiyi ya da belgeyi kendine saklamak istiyorsa en doğal hakkı ve haklı. Rızası dışı ele geçirilecek değil ya... Hiç öyle şey yapılır mı? Yapılmaz çünkü suç.
Ben ismail'e orjinal belge sundum ama görmeyi beceremiyor bir türlü. Gel yanima beni orjinal halimle gör ve yaşa diyorum, mangal dahi söz verdim ama beceriksiz bir pasaportu dahi alamiyor.
Kim kimden ve neden resmi belge istiyor ve bunlar neden böyle ulu orta konuşuluyor anlayamiyorum bu insanlari.

cahilliğimi mazur görün, mahkeme kağıdı derken? ay hicbir olayı yakalayamıyorum. her sey herkes birbirine girmiş sjlfdjjd

Geri