Forum'da resmi belge talep etmek

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Yeni âdet. Herkes herkesin belgesini talep edebiliyor. Anlık'a mı atayım yoksa başlıkta ekte mi vereyim falan modundayız.

Ben biriyle davalık olacağım, başka birisi çıkıp diyecek ki bana onun mahkeme kâğıdını ver. Böyle saçma sapan laçka şeyler. Sana ne başkasının belgesinden? Ama istiyor. Gazeteci yazar araştırmacı ilân etmiş kendini. Uçmuş. Bulutların üzerinde.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Benim gördüğüm kadarıyla forum ortamında özelin yayılmasına müsade edilmiyor. Bazı forum sahipleri bunlardan prim yapıyorlar ama burasının ortamı buna kesinlikle izin vermiyor, tehdit şantaj gibi durumlarda da mahkemeye veriliyor olması bu ortamın güvenilir bir yer olduğunu gösteriyor..​

Yeni âdet. Herkes herkesin belgesini talep edebiliyor. Anlık'a mı atayım yoksa başlıkta ekte mi vereyim falan modundayız.

Ben biriyle davalık olacağım, başka birisi çıkıp diyecek ki bana onun mahkeme kâğıdını ver. Böyle saçma sapan laçka şeyler. Sana ne başkasının belgesinden? Ama istiyor. Gazeteci yazar araştırmacı ilân etmiş kendini. Uçmuş. Bulutların üzerinde.
Ne sacmalıyorsun sen ya kafasız falan ?
Haddini aşma bunu söyleyenlerden biri benim sana mı kalmış ne isteyip istemiyeceğimiz?
Bu hakaret etme hakkını kim sana veriyor???

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haddini aşma bunu söyleyenlerden biri benim sana mı kalmış ne isteyip istemiyeceğimiz?
Aman canım kaile almaya değmez boşver:D
miyawwlasın:p
Zamanında çok totosunu kaldırdılar ondan herkesi kafasız görüyor tek kafalı o:D

Yönetim uyuyor..

Yönetim işini gücünü yapıyor 24 saat forumda dolanamıyoruz. Hayatımız yapay bir forumdan ibaret değil sade hanım. Gerekli raporu yapmışsınız gerekli yetkili editleme yapmış.

Saçmalama noktasında makul olan kendi aksiyonlarınıza bakmanız.

Geri