Sözlük Forum'da palyaçço muamelesi görmek

Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Ben kavga etmem. Sitem dediğin şeylerin de gayet yol gösterici yönü var. Anlayana

Etme zaten buralar için değmez. Er meydanı sanıyor millet burayı hdjd Tamam muhtemelen ben kaçırdım veya anlamadım bazı şeyleri. Merak ettim, sormuş oldum. Keyifle okuyorum kendi adıma biliyorsun, eğlenceli postlarına da haha atacağım valla:d

O zaman onlara pennywise tarafini goster! Sana gulmek neymis anlasinlar!
images (57).jpeg

forumda bir çok mesele var insanların arasında geri planda bişeyler yaşanıyor bireylerin birşeyler yazarken birbirlerine bize absürt ve saçma geliyor.
Fakat iki ya da üç insanin arasında olanlari biz bilemeyiz tatli atışmalar ve seviyeli tartışmalar ile kapatti Mihri ve diğer arkadaşlar.

Bunlar olabilecek şeyler hayatımızın içinde var.
Asıl konu ise mihrinin gerçekten bir kalem ustası olduğu. İnkar edilemez bir kabiliyeti var yazma konusunda.
Konuya ağaç diye girer binlerce bakış açısı sunar ve sorgulatir.

herkes burada bir şekilde bir muameleye maruz kalıyor ya da birine muamele çekiyor Mihri’cim :)
küstüm oynamıyorum moduna girmek yerine keyfine göre takılıp
görmezden gelmeyi seçtiğinde burası bir anda daha katlanılabilir oluyor yani en azından ben öyle yapıyorum artık
Bu kadar kafaya takmaya kendini hırpalamaya değmez gerçekten...
forum burası alkışlayan da olur ti’ye alan da
zamanında zorbalayanın bir gün zorbalandığını da gördük,
susanın bir gün en net cevabı verdiğini de.
Devran dönüyor, kimse yaptığıyla kalmıyor :)
O yüzden… biraz daha az ciddiye al, biraz daha yukarıdan bak.
Chill out and miyavvvvvvv

O zaman şu muazzam şiiri iliştirelim şuraya ;

Konudan bağımsız, bu şiirin Turgut Uyar'a ait olduğu yazıyordu. Uzunca bir süre de öyle dolaşımda gezdi. Sonradan, bir hayran mektubundan çıktığını okudum diye hatırlıyorum.

Bu şiir finalde kime aitmiş? Bilgin var mı?

Konudan bağımsız, bu şiirin Turgut Uyar'a ait olduğu yazıyordu. Uzunca bir süre de öyle dolaşımda gezdi. Sonradan, bir hayran mektubundan çıktığını okudum diye hatırlıyorum.

Bu şiir finalde kime aitmiş? Bilgin var mı?
Bir ekşi sözlük yazarına. Sonradan çok kişi benim yazan dedi ama kimse ispat edemedi. En son takip ettiğimde burda kalmıştı mesele.

Mihri ay burcun Yengeç mi acaba...

Bi cok cirkeflik genel olarak olabilir ama kimse kendi halinde yazan birine kötülük olsun diye pek sarmaz buralarda. Mizah eleştiri biraz acımasızca olabiliyor ama buranın genel dokusu bu; art niyet tasidigindan değil. Ben de cocukken yeni açtığım bi konuyla aeg dalga geçti diye alınıp bi konu açmıştım. O da tam olarak burada stokun yazdigi gibi "üfff" yazmisti. 20 li yaslarindaydi o zamanlar. Ah...
15 yıldır bunu (forumun genel mizahini) pek sevmeyen, çoğunun da mizahına gülmeyen biri olarak ortadan yazayim.Art niyetli değil buradaki mizahi eleştiriler (optimum cogu sartlarda). Biriyle özellikle bi problem yaşadıysan bilmiyorum, fark etmediğim bi noktaya yönelik sitemin de olabilir. Poncik kalpler için biraz zorlayabilir ilk zamanlar.

Oha ciddiymiş. Ben anlamadım önce yine kahkaya emocisi attım salak gibi :(
Ben de şimdi farkettim şaka yapiyor sandım... yalancı çoban meselesi gibi oldu hahaha kusura bakma Mihri... ama çok takıyorsun takma delirirsin... yazar adam sonuçta ekstra hassas oluyorlar hakli...

palyaço söyledi ben yazdım

• Beğen
Tepkiler: RK
Etme zaten buralar için değmez. Er meydanı sanıyor millet burayı hdjd Tamam muhtemelen ben kaçırdım veya anlamadım bazı şeyleri. Merak ettim, sormuş oldum. Keyifle okuyorum kendi adıma biliyorsun, eğlenceli postlarına da haha atacağım valla:d
Nereye gidiyoruz.. Tepsi, şef pıçağı, merdane, mutfak kepçesi, terliğin afedersin gvur tarafı, yeterli mi bu cephane hahah... Bak yükseltme beni canım.dd

Ben de şimdi farkettim şaka yapiyor sandım... yalancı çoban meselesi gibi oldu hahaha kusura bakma Mihri... ama çok takıyorsun takma delirirsin... yazar adam sonuçta ekstra hassas oluyorlar hakli...

Üye sözlüğüne çevirmişsiniz başlığı

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri