Sözlük Forum'da palyaçço muamelesi görmek

Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Konu başlığı, içeriği ve şarkının Mihri'nin forumda yaşadıkları ile ne alakası var, iki gündür çözemedim.
Konu nasıl forumda yaşadığı sorunlara geldi.. adamın böyle bir beyanı yok :)
Neyse şarkı çok güzel. Yorum yazarken dinliyorum peh.

Ben de anlamadım. Retro falan var şu dönem sanırım. Akşam gidince astro gündeme bir bakayım.

Ama yorumlayisiniz cok komik geliyor. Yani komiklik olsun diye belki yazmiyorsunuz belki herkesin esref saati gibi benim de gulesim saati geldi de gulmek icin mesajinizi bahanem oldurtmusumdur bu yuzden tepkisiz kalamayip gulmusumdur. Bundan dolayi da "la havle" cekilmiyordur insaallah amin. Adsds

Hatta bulabilsem bugun denk geldigim bi mesajiniz vardi. Yani konunun uzerine denk geldiydi sanirim, gulmeden edemedim. Bulsam eklicem buraya. :d

Buldum. Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Yani hakli 1isyan. Ve kendinizi yorumlamaniz komik...

Ama yorumlayisiniz cok komik geliyor. Yani komiklik olsun diye belki yazmiyorsunuz belki herkesin esref saati gibi benim de gulesim saati geldi de gulmek icin mesajinizi bahanem oldurtmusumdur bu yuzden tepkisiz kalamayip gulmusumdur. Bundan dolayi da "la havle" cekilmiyordur insaallah amin. Adsds

Hatta bulabilsem bugun denk geldigim bi mesajiniz vardi. Yani konunun uzerine denk geldiydi sanirim, gulmeden edemedim. Bulsam eklicem buraya. :d

Buldum. Üstteki üye hakkında ne düşünüyorsun?

Yani hakli 1isyan. Ve kendinizi yorumlamaniz komik...

Şekerim, emojiye falan takıldığım yok. Rahat olun.

Son düzenleme:
Mihri'ye hiç gülücük emojisi atmadığım için vicdanım rahat. Bu zalım düzenin bir parçası olmamak için elimden geldiğincede bu duruşumu devam ettireceğim. Zaten gülücük emojisini her önüme gelene atmam. Emoji bile olsa israfa karşıyım. Zırt pırt emoji atmamak ve tasarruf yapmak lazım.

Geri