Var, maalesef gereksiz diyaloglar bak işine kardeşim dimi ama.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben de karışmadan duramıyor muşum noah abim öyle dedi........
Küçül de cebime gir ayol. 30una merdiven dayamış adam yeğenin yaşındayım diyo.kskzkkz 90’lar sonrasının bu tribi de hiç çekilmiyo üff....Kız ben senin yeğenin yaşındayım abi deme bana yaşım küçük benim ahahaaadss
Karışmadan duramıyorsun karışıp karıştırıyorsun. Eee yalan mı söyle yalansa yalan de. Yılanlık var semerende ama kötü değilsin onu da söyleyeyim ahahaaasd
Küçül de cebime gir ayol. 30una merdiven dayamış adam yeğenin yaşındayım diyo.kskzkkz 90’lar sonrasının bu tribi de hiç çekilmiyo üff....
Tam bi minnoşumdur<3333
Benim pipim yok noah.skjsj yanlış kişiyle sidik yarışına giriyorsun. 33 yaşındayım,hiç saklamıyorum ve bana yaşlı dediğin için ağlıyorum şu an hüüüüğ.lsjsjjsjsjshjzjshsjSana yaşlısın demenin kibar yoluydu o ahahaaaa
30’uma senin 40’ına yakınlığın kadar yakınım yılan ahahaaaaass
Zeki beyinleri seviyorum Sjsjyöneticilere yalakalık yapanlardan daha onurlu bi tavır sergilediklerini düşündüğüm üyelerdir.
Aleykum selamBen ona buna karışmıyorum valla banlama lütfen