Forumda Ona Buna Karışan Üyeler

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 189 gün önce görüldü
Var, maalesef gereksiz diyaloglar bak işine kardeşim dimi ama.

Boş başağın başı dik olurmuş.

ben de karışmadan duramıyor muşum noah abim öyle dedi........

Kız ben senin yeğenin yaşındayım abi deme bana yaşım küçük benim ahahaaadss

Karışmadan duramıyorsun karışıp karıştırıyorsun. Eee yalan mı söyle yalansa yalan de. Yılanlık var semerende ama kötü değilsin onu da söyleyeyim ahahaaasd

Kız ben senin yeğenin yaşındayım abi deme bana yaşım küçük benim ahahaaadss

Karışmadan duramıyorsun karışıp karıştırıyorsun. Eee yalan mı söyle yalansa yalan de. Yılanlık var semerende ama kötü değilsin onu da söyleyeyim ahahaaasd
Küçül de cebime gir ayol. 30una merdiven dayamış adam yeğenin yaşındayım diyo.kskzkkz 90’lar sonrasının bu tribi de hiç çekilmiyo üff....

Tam bi minnoşumdur<3333

Küçül de cebime gir ayol. 30una merdiven dayamış adam yeğenin yaşındayım diyo.kskzkkz 90’lar sonrasının bu tribi de hiç çekilmiyo üff....

Tam bi minnoşumdur<3333

Sana yaşlısın demenin kibar yoluydu o ahahaaaa

30’uma senin 40’ına yakınlığın kadar yakınım yılan ahahaaaaass

Sana yaşlısın demenin kibar yoluydu o ahahaaaa

30’uma senin 40’ına yakınlığın kadar yakınım yılan ahahaaaaass
Benim pipim yok noah.skjsj yanlış kişiyle sidik yarışına giriyorsun. 33 yaşındayım,hiç saklamıyorum ve bana yaşlı dediğin için ağlıyorum şu an hüüüüğ.lsjsjjsjsjshjzjshsj

çok maalesef ne gereksiz olaylar
baksanıza kendi hayatınıza? xsd

Ulan Kor bu konuda da var ahaha. Bütün fişeklemeli konularda var :)
E bu Nilda :) sinsilik de yapmıyor ama işte nick vermeden evrene mesaj gönderiyor.

İnsanların özel hayatından tutun da yazdıkları yoruma kadar karışan, dalga geçmeye çalışan tipler var ve sanırım kendi yaşamlarında oldukça mutsuzlar çünkü bu işlere kafa yormak zaman kaybıdır.

Kim ne yazarsa yazsın, ilginizi çekmiyorsa okumaz ve yorum yapmasınız, bu kadar basit aslında.

Geri