Forumda Küfür Etmek

Konu sahibi son olarak 187 gün önce görüldü
Hiç kimse hayatında küfür duymamış gibi '' aa küfür etti hemen ban'' yaparlar. Yada Şikayet ederler.

Ne demiş bir Şair'' Küfür dilin Cilasıdır.''

Yada hayatımızı s..lere şiir mi yazalım?

Kime ne?
Hak edene yakışıyor.
Kimse kibarlık yapmasın.

deşarj olmanın değişik bir yöntemidir. Lakin bu eylem yazarak değil, bilakis ağızdan çığırarak olur.

Daha esnek olsa tadından yenmez dile gelip geri kaçtığı çok oluyor..

Kendi nickleri ile edemeyip başka nickler ile küfür ediyor bazıları.

Bence biraz daha katılaştırılmalı..

Şahsa olmadığı sürece yasaklanmaması gereken eylem. Refleks olarak kullanıyoz bazen serbest olsun bence 3 harfli olan.

Emir'e bile küfretmedim,düşünün ne kadaaaaar saygılı bir insan olduğumu aşlksdjsalşdjsakşldjk

Bulunduğu yerin, sadece burdaki üyeler tarafından değil, 7'den 70'e tüm internet aleminin ulaşabileceği bir yer olduğunu anlayamayan kişinin yaptığı eylem.

Halbuki, çok küfür eden bir insansan bile, bir yerde küfür etmemek için kendini tututabilirsin.

Acaba yöneticilerden biri etse ne olur. :dusun:

küfür samimiyetttir.
küfür candır.
küfür süzme mercimek çorbasının limonudur
küfür biranın tuzlu fıstığıdır

forumda küfredenler gerçek hayattaki gibi deyillerdir kendilerini ispatlamak istiyorlar bunlar...... banlanmalarını merakla bekleyeceyim bu insanlar ahlaksız arsızlardır güwenmeyin bi de ciddiye almayın arkdşlar bu insanlar edepsiz!! ne demiş nazım hikmet edeb yahu.....

Bazıları gerçekten küfrün alâsını hakediyor.
(S)övüyorum onlara.

Bazen belirtili küfür tamlamasına kurban giden userler var ama yazmıyorum :D

Tartışmalarda üste çıkmak için karşıdaki kişiye söyleniyorsa acizlikten öte değildir. Kendini savunmayı bilmeyenin düştüğü durumdur. Boyle durumlarda küfüre karşılık vermemek erdemliliktir. Hiç erdemli değilim karşılık veririm.

Zeki bir insanın küfre ihtiyacı yoktur.
Anlatmak istediğini küfür olmadan da anlatabilir.
Küfür insanın diline yakışmayan en kötü davranışlardan biri.

Küfür etmek değil de sonu mısın,misin,musun lu biten lafları çok severim :D sonuçta soruyorsun küfür etmiş sayılmazsın değil mi :o

Geri