Forumda kimlik gizlemek..

B
  • Kullanıcı bburrccu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
merhaba ben azze 87 istanbul dogumluyum 1,73 boyunda 66 kiloyum üniversite mezunuyum mütevazi bir evim mütevazi bir arabam ve bir de bana aşık bir kedim var a rh- kan grubuna sahibim sac rengim değişken göz rengim kahve yemek yemeye bayılırım günün hemen hemen her saati yemek yemeye hazırımdır restoranlar zinciri sahibi mülayim bir bey ile izdivac yapabilirim :D
alın size kimlik :P

sanal ortam insanın alteregosunu kullanmasına izin verir zaten kimse kendisi olmak zorunda değil öle olsa tc kimlik no ile üye olunurdu...insanlar hayal ettiği portreyi yansıtıolar profillerine

sevdiği avatar,imzada ona ait hisler yada nebiliyim GBT sine bukadar düşkün olmayın insanların tamam konuyu bir yaranız olduğundan açtınız onda herkez hem fikir ama kişininde VATANDAŞLIK hakları var.

Çoğu kisi tanıyor kimlik gizlemenin bir anlami yok.

2 yaş için mi bu kadar tantana? Kimin umurunda allasen? dfjajdaşjşa

Dusuncelerin catismasini, fikir alisverisini her zaman daha cekici bulmusumdur.
Eger bir kisiyi tanimak istiyorsaniz, onun dusuncelerini ogrenmelisiniz.
Ismi, yasi, isi veya nerede bulundugunun hicbir onemi yok.

Sanal ortam ile réel hayati birbirine karistirmamaya ozen gosteren bir insanim.
Samimi bulup, karsidaki kisiyi yakindan tanidiktan sonra elbette ki bazi paylasimlarda bulunabilirim, ama herseyi degil!

Ah ben kendim, ne akilliyim :ask

Benim yaptığım ustaca bir iştir. İp otomatiğe bağladım :D sürekli değişiyor :D Adımı sevgilim sorsa söylemem. Tabi lütfen derse iş değişir :asd:

Fikirleri aşikar olduktan sonra kimliğin ne önemi var ki...
Tercihtir saygı duyulmalı.

Sanal ortam güven olmaz. Gizlemekte fayda var :)

Geçerli nedenleri de olabiliyor insanların.

hüviyetimi verirdim amma velakin feysten ekliyorlar.

sabah kız öğlen erkek akşam gay olanlar var :)))

Geri