Forumda kiminle aşk yaşamak isterdiniz?

Konu sahibi son olarak 255 gün önce görüldü
“Yoxx leee daha neler”…. dedikten sonra elektrik alırsam neden olmasın diye bi düşünmedim değil yani kjkhkhkb

Dalgasını geçiyoruz falan ama arkdslr abartmayın lütfen -_- tehlikeli işler bunlar
(Gözüm açılması için(her yönden) dolandırılmam gerekiyormuş)

Bizimkisi bir aşk hikayesi idi. Ama kiminle ne hikayesi olduğunu söyleyemem . Hepsi birbirinden güzel ve değerliydi . Asla hiçbiriyle dargın kırgın ayrılmadık . Evlediğimi duyanlar ise sendemi yaşlandın evlendin diye hayıflanıyorlar sadece .
Yok Ankara /Konya karayolu üzerinde mendil açan dilenciye para verip ALLAH sevdiğine kavustursun sözünü duymak için can atıyorum :D

Jfjfjdh
Yaptık öyle bir hatalar silsilesi… Aşk demeyelim lütfen…
@angie İstermisin onu buraya davet edeyim. Belki 2016 yılındaki aşkınız alevlenir
Şaka Şaka !

Bizimkisi bir aşk hikayesi idi. Ama kiminle ne hikayesi olduğunu söyleyemem . Hepsi birbirinden güzel ve değerliydi . Asla hiçbiriyle dargın kırgın ayrılmadık . Evlediğimi duyanlar ise sendemi yaşlandın evlendin diye hayıflanıyorlar sadece .
Yok Ankara /Konya karayolu üzerinde mendil açan dilenciye para verip ALLAH sevdiğine kavustursun sözünü duymak için can atıyorum :D

@angie İstermisin onu buraya davet edeyim. Belki 2016 yılındaki aşkınız alevlenir
Şaka Şaka !
O kim Ender? Bana da sürpriz kimse… Ah Ender hangi alakasıza şiplendim. Dur dm geliyorum.. hdhdhd

Geri