Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ne diyelim ahbap çavuş mu?Jfjfjdh
Yaptık öyle bir hatalar silsilesi… Aşk demeyelim lütfen…
Bi şey yazacaktım da neyse. Bana olan bu düşmanlığının özel sebebi var mı da sürekli kafa, göz dalıyorsun Allah Allah ya…ne diyelim ahbap çavuş mu?
Bi ben isim yazabilirim sanirim bu forumda;
@Sade sana ask teklif ediyorum. Benimle ask yasa

Maşşalah diyelim kem gözlere şişşş
Amin canım..Maşşalah diyelim kem gözlere şişşş![]()
2. Bahar Spinoza mı desem psinoza mı desem..nasıl ya? bir aşk kaç kere yaşanır.
ya böyle işte, kaç bahar geçti ne yapraklar döktük...2. Bahar Spinoza mı desem psinoza mı desem..
nasıl ya? bir aşk kaç kere yaşanır.
@angie İstermisin onu buraya davet edeyim. Belki 2016 yılındaki aşkınız alevlenirJfjfjdh
Yaptık öyle bir hatalar silsilesi… Aşk demeyelim lütfen…
O kim Ender? Bana da sürpriz kimse… Ah Ender hangi alakasıza şiplendim. Dur dm geliyorum.. hdhdhdBizimkisi bir aşk hikayesi idi. Ama kiminle ne hikayesi olduğunu söyleyemem . Hepsi birbirinden güzel ve değerliydi . Asla hiçbiriyle dargın kırgın ayrılmadık . Evlediğimi duyanlar ise sendemi yaşlandın evlendin diye hayıflanıyorlar sadece .
Yok Ankara /Konya karayolu üzerinde mendil açan dilenciye para verip ALLAH sevdiğine kavustursun sözünü duymak için can atıyorum
@angie İstermisin onu buraya davet edeyim. Belki 2016 yılındaki aşkınız alevlenir
Şaka Şaka !
Onlarla mı aşk yaşamak isterdin yani ? KskxkxOfff,şu banlı ve üyeliği silinenler var ya,ah onlar var ya....
Aptalca konulara aptalca cevap vermek tam da bana yakışır ne de olsa..Onlarla mı aşk yaşamak isterdin yani ? Kskxkx
Ya başka bişi yazacaktımAptalca konulara aptalca cevap vermek tam da bana yakışır ne de olsa..