Siyah
Üye
- Web sitesi
- anitsayac.com
Yoğudu.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bütün cesareti öldüren post..Ya akraba kardes kivamina gelmisiz surada nikah dusmez bile bence :S
Ama oyle .)Bütün cesareti öldüren post..
Elbette öyle W hanım yine de bir hocaya danışmak lazım.Ama oyle .)
10 yılı geçti di mi ya ahahaAma oyle .)
Evet .)10 yılı geçti di mi ya ahaha
Senin hiç bu tarz platformlarda gönül ilişkin oldumu ciddenElbette öyle W hanım yine de bir hocaya danışmak lazım.
biz geleli 3 yıl oldu… 3 yılın 1.5 yılı da ben yoktum, bence şansım devam ediyor… gerçi yine kardeş gibi geliyor, kanki gibi geliyor herkes. arkadaşlarımın bana en kızdığı nokta zaten bu djdj. biriyle tanışıyorum anlatırken hep “çok şeker tam kanki olmalık” diyorum :/ ah melo ah… ben sizler için kanki olmalık diyorum diye kıvırsam da ı ıh…Ama oyle .)
Senin hiç bu tarz platformlarda gönül ilişkin oldumu cidden![]()
Bunu dedikten bir iki ay sonra resmen büyük konuşmuşum. Allahım ne konuşsam evren manifestliyor. O yüzden bir şey demeye korkar oldum. JfjfjjfHerkes birbirinin multisi gibi geliyor bana. En iyisi kamki stayla fjjdjf
forumdan birine mi aşık olmuştun?Bunu dedikten bir iki ay sonra resmen büyük konuşmuşum. Allahım ne konuşsam evren manifestliyor. O yüzden bir şey demeye korkar oldum. Jfjfjjf
Jfjfjdhforumdan birine mi aşık olmuştun?