Grifikir
Altın Üye
Yasayamam kimseyle :p
Bende sizin köye baskın yapacaktım yaa .s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yasayamam kimseyle :p
Ahahaah deliiBende sizin köye baskın yapacaktım yaa .s
forumda aşk yaşamak nedir yahu burda yaşansa yaşansa kıskançlık yaşanır
o niye sana bunu dedi o sana niye cicek böcek yolladı cay kahve ısmarladı bla bla bla : )
sen niye beni istemeye gelmedin :T:Sen bana niye çiçek göndermiyorsun başklarına gönderiyorsun _????
Ahahaah delii
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Heryer acik alan hfjdjfk hava alanina gerek yok direk baaga bahceeye inis yapablrsn hfkdjdj[emoji23]Sizin köyde hava alanı var mı otobüs çekemem şimdi![]()
sen niye beni istemeye gelmedin :T:
kaç hanımlı grifikirsin sen ?
ben önümdeki kısmetlere bakıcam artık üzgünüm :T:Gelecem bulamadık sizin evi adresi söylemeyi unutmuşun .s
ben çok uzaklardan geldim bu foruma sakura yı sora sora bu forumdan bulursun dediler
Heryer acik alan hfjdjfk hava alanina gerek yok direk baaga bahceeye inis yapablrsn hfkdjdj[emoji23]
SM-N7500Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben önümdeki kısmetlere bakıcam artık üzgünüm :T:
Yek :heyoo:
Buyur benim :o mevzuyu bir açıklayın hele :o
Olaylar filan sıkıntı büyük neyse işte dedim bu forumun bir bayanı var gerisi yalan ona karışan olursa karşısında bizim ekibi bulur dedim dağıldılar sonra :grifikir:
Gözüm üstünde. Gözünü oyarım iki isimli adam, hemcinslerimle işin olmasın. Nokta!
Gözüm üstünde. Gözünü oyarım iki isimli adam, hemcinslerimle işin olmasın. Nokta!