Klavyenin capslock tuşuyla bi ilişkimiz var ama anlaşamıyoz.herşeyi çok büyütüyo[emoji14]
Hala yanlız olmana inanamıorum olm senin 10 numara eğlenceli birisin .d teklif varda senmi değerlendirmiosun yoksa
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Klavyenin capslock tuşuyla bi ilişkimiz var ama anlaşamıyoz.herşeyi çok büyütüyo[emoji14]
Teklif ? Değerlendirme? Fenerbahçeye isviçreli kalecimi alıyoz :dHala yanlız olmana inanamıorum olm senin 10 numara eğlenceli birisin .d teklif varda senmi değerlendirmiosun yoksa
Teklif ? Değerlendirme? Fenerbahçeye isviçreli kalecimi alıyoz :d
bi ilişki için henüz hazır diilim addsdssf
Heveslenmek derken? Çok ayıp.
Hiç yakistiramadim size
varmı şöyle distortion ile "smoke on the water" çalıcak wah pedalı kullanmayı bilen bir hatun ?, varsa itinayla baştacı edilir , kleopatra edasında hürmet gösterilir...
Kriterlerim var hiç kusura bakma
araba tamir edebiliom olmamı :asd:
Mahmut tuncere git bulur öyle birini sana.adam kapşonlu giyip kafasını kapatarak Dart vader gibi geziyovarmı şöyle distortion ile "smoke on the water" çalıcak wah pedalı kullanmayı bilen bir hatun ?, varsa itinayla baştacı edilir , kleopatra edasında hürmet gösterilir...
sen çok gençsin , ben fosilim .d sana gelmem
Ben erkek olsaydim forumdan çaya çıkmak istediğim @Morsalkım hanim olurdu.